Latvala a aratat ca inca se descurca foarte bine la hochei. Nimic suprinzator de vreme ce finlandezul si-a facut junioratul in acest sport.

Jari-Matti a jucat extrema stanga de la 8 la 16 ani. Recunoaste insa ca nu a avut calitatile necesare pentru a face performanta la un nivel inalt. „Nu eram suficient de bun pentru liga profesionista. Principala problema era ca eram prea lent. Dragostea pentru hochei a ramas insa”, a spus Latvala.

Inaintea celei de-a doua etape a WRC, care se desfasoara in Suedia, pilotii au jucat hochei la Torsby. Micuta localitate suedeza este gazda Parcului de Service al competitiei. Alaturi de Latvala, intre remarcati au fost Kris Meeke si Marcus Gronholm. Ambii s-au numarat printre marcatorii meciului amical.

Latvala face show cu crosa! 15584_wrc-drivers-sweden-2018_404_592x333
Neuville, la prima experienta

Thierry Neuville a jucat hochei pentru prima data. Si a recunoscut ca pucul i s-a parut mai greu decat credea. Auzindu-l, Jari-Matti a spus: „Cand joci hochei prima oara, ti se pare destul de dificil. Nu este un joc simplu, chiar daca poate asa pare privindu-l la televizor sau din tribune”.

Intrebat pe cine si l-ar dori coechipier in echipa sa, Latvala a spus ca pe Gronholm. „Marcus mi s-a parut chiar bun. Si cred ca si Ogier are potential. Insa Esapekka Lappi si Teemu Suninen au fost foarte prezenti in joc. Se vede ca sunt finlandezi”, a incheiat Latvala.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.