Lamborghini Gallardo pentru off road nu este o idee a constructorului, ci a unui olandez. Care, intre timp, probabil ca s-a saturat de el. Sau s-a gandit sa faca bani. Caci l-a pus la vanzare pe Classic Youngtimers.

Ei bine, povestea suna asa. Lambo s-a gandit sa faca un SUV in adevaratul sens al cuvantului. Urus. Care are deja piata sa in segmentul de lux si i-a determinat si pe altii sa urmeze acest drum. Olandezul insa s-a gandit sa tuneze in stil off road modelulul din generatia 2003, produs un an mai tarziu.

115.000 de euro cere olandezul

Asadar vorbim despre acel Lamborghini Gallardo, primul din istoria companiei cu sediul la Sant’Agata Bolognese care propunea un propulsor V10. Un adevarat succes pentru constructor in conditiile in care s-a comercializat in peste 14.000 de unitati.

Olandezul si-a spus ca l-ar putea prepara intr-o configuratie neobisnuita. I-a crescut garda la sol cu cateva zeci de mm. Aripile sunt mai evazate pentru a primi pneuri de dimensiuni mai mari. In plus, masina a primit un ledbar si o pereche de lumini rally.

In rest, masina pastreaza motorizarea clasica, aspirata, cu zece cilindri in V, care ofera 500 CP. Ca si transmisia manuala cu sase rapoarte. Precum si interiorul stock, cu reteta de-acum 15 ani, inclusiv tapiteria din piele de culoare neagra cu cusaturi galbene. Masina are 43.619 km. Iar pretul de vanzare este de 115.000 de euro.

Nu este singura idee

Astfel de idee de supercar cu imagine off road nu reprezinta o noutate. Este foarte adevarat insa ca de regula vorbim doar despre proiecte grafice. Iata, spre exemplu, ideile unui tanar din Tallin, Estonia, Rain Prisk.

Un alt exemplu vine de la australienii de la Budget Direct. Si pe lista acestora regasim nume extrem de interesante. Iata-le: Ferrari 468 GTB, Porsche 911 GT2 RS 2017, Bugatti Chiron, Dodge Challenger SRT Demon, Tesla 2020 Roadster, Jaguar F-Type, Nissan GTR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.