Marca Jeep va fi prezent la Salonul Auto de la Paris 2022 (Mondial de L’Automobile 2022), cu un stand dedicat în întregime introducerii noului Jeep Avenger, complet electric, primul BEV al mărcii.

Standul va afișa un aspect energic, vibrant și dinamic din punct de vedere vizual, pentru a face dezvăluirea publică a Jeep-ului Avenger. Jeep Avenger, complet electric, are o autonomie electrică țintită de 400 de kilometri, combinată cu un interior modern și avansat din punct de vedere tehnologic, cu mult spațiu pentru pasageri și marfă.

Noul Jeep Avenger va fi dezvăluit de Christian Meunier, CEO-ul mărcii Jeep

Noul Avenger va fi dezvăluit în timpul unei conferințe de presă susținută de Christian Meunier, CEO-ul mărcii Jeep, la ora 14:00. CET pe 17 octombrie. Clienții vor putea face rezervări pentru o ediție de lansare a noului BEV imediat după conferința de presă.

„Noul Jeep Avenger este vârful de introducere a unui portofoliu de vehicule Jeep BEV complet noi în Europa.” a declarat Christian Meunier, CEO al mărcii Jeep. „Oferă capabilități ale mărcii Jeep care sunt adaptate pentru piață și, în timpul introducerii sale la Salonul Auto de la Paris, vom arăta de ce este o alternativă excelentă a mărcii Jeep complet electrice pentru jucătorii actuali din segment. Jeep Avenger este o piatră de hotar pentru planurile noastre de creștere pe piețele europene cheie, cum ar fi Franța, și pe calea noastră de a deveni marca lider de SUV cu emisii zero din lume.”

Jeep Avenger se va alătura unei game europene deja complet electrice, care include versiuni 4xe ale Jeep Wrangler, Compass și Renegade. De asemenea, va fi urmată la începutul anului viitor de lansarea versiunii 4xe a noului Jeep Grand Cherokee. În țări precum Germania și Franța, marca Jeep oferă doar SUV-uri electrice, iar până la sfârșitul anului aproape toate piețele majore din Europa Continentală vor oferi doar SUV-uri electrice.

Planul Jeep complet electric, dezvăluit în septembrie, se bazează pe acest impuls 4xe, solicitând dezvoltarea unui portofoliu de vehicule capabile, complet electrice pentru Europa. Marca va introduce patru vehicule cu emisii zero în Europa până în 2025, cu oferte în principalele segmente de volum, inclusiv Jeep Recon și Wagoneer „S”, două vehicule toate noi și complet electrice care vor concura în segmentele de dimensiuni medii globale. Segment SUV. Ca urmare a acestui atac de produse, toate vehiculele Jeep comercializate în regiune vor fi 100% electrice până în 2030.

Despre marca Jeep

Înființat de mai bine de 80 de ani de moștenire legendară, Jeep este marca autentică de SUV-uri care aduce capacitate, măiestrie și versatilitate persoanelor care caută călătorii extraordinare. Marca Jeep oferă o invitație deschisă de a trăi viața la maximum, oferind un portofoliu larg de vehicule care continuă să ofere proprietarilor un sentiment de siguranță și securitate pentru a gestiona orice călătorie cu încredere.

Gama de vehicule Jeep este compusă din Cherokee, Compass, Gladiator, Grand Cherokee, noul Grand Cherokee L , Grand Cherokee 4xe, Renegade și Wrangler și Wrangler 4xe. Jeep Wave, un program premium de fidelizare a proprietarilor și de îngrijire a clienților care este disponibil pentru întreaga linie Jeep 4×4, este plin de beneficii și avantaje exclusive pentru a oferi proprietarilor mărcii Jeep cea mai mare grijă și asistență dedicată 24/7. Capacitatea de off-road a legendarei mărci Jeep este îmbunătățită de o inițiativă globală de electrice care transformă 4xe în noul 4×4, în urmărirea viziunii mărcii de a realiza Zero Emission Freedom. Toate vehiculele marca Jeep vor oferi o variantă electrificată până în 2025.

Comunicat remis Best Ride.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.