Jaguar E-Pace primeste o noua motorizare si mai multe updateuri.

La un an distanta de la lansarea oficiala, Jaguar E-Pace devine mai atractiv datorita optiunilor in plus.

Astfel, Jaguar introduce un nou motor entry-level, o unitate de 2.0 litri benzina Ingenium, care dezvolta 197 de cai putere si e capabila sa ajunga de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 7.7 secunde.

E cel de-al treilea motor pe benzina oferit pe Jaguar E-Pace, dupa cele de 246 cai putere, respectiv 296 de cai putere.

Varianta cu 197 de cai putere va fi cea mai ieftina oferita de Jaguar, la un pret de aproximativ 38.000 de euro, cu 3.000 de euro mai putin decat varianta cu 247 de cai putere.

De asemenea, toate motoarele de pe E-Pace primesc acum un filtru de particule ca standard. Aceste filtre sunt montate in sistemul de post-tratare si capteaza particule ultra-fine.

Jaguar E-Pace devine mai... ieftin jaguar-e-pace-2Pe langa noua motorizare, E-Pace va beneficia de „Smart Settings”, o tehnologie care utilizeaza algoritmi de inteligenta artificiala pentru a invata modul de condus si, prin urmare, sa anticipeze nevoile.

Spre exemplu, tehnologia va recunoaste soferul si apoi va ajusta scaunul, climatizarea si sistemul de infotainment. Pana la 8 profiluri pot fi stocate in sistem.

Un alt sistrem inteligent e cel care va avertizeaza ca sunteti pe punctul de a va uita telefonul acasa, daca nu primeste semnal de la acesta cand va suiti in masina.

Jaguar E-Pace devine mai... ieftin jaguar-e-pace-interiorJaguar ofera sistemul Smart Settings ca parte a pachetului Connect Pro, care consta intr-un serviciu Hotspot Wi-Fi 4G, navigatie si alte servicii.

O alta actualizare primita de Jaguar E-Pace e reprezentanta de suspensiile adaptive, care pot fi setate si pentru off-road. Sistemul monitorizeaza miscarile autovehiculului la fiecare 2 milisecunde si calculeaza forta de amortizare la fiecare 10 milisecunde, ajustand astfel suspensia in miscare continuu.

E-Pace a fost un adevarat succes inca de la lansare si e pe punctul de a deveni cel mai bine vandut model din gama Jaguar.

Jaguar E-Pace devine mai... ieftin jaguar-e-pace-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.