Hyundai Tucson facelift a fost prezentat in cadrul Salonului International Auto de la New York.

Noul Tucson vine cu noutati atat la nivel de design, cu o grila frontala noua si blocuri optice LED, cat si la nivel tehnologic, precum frana autonoma de urgenta, camere 360 de grade, Lane Keep Assist si Advanced Smart Cruise Control, care pastreaza viteza constanta si, mai ales, distanta fata de vehiculul aflat in fata.

La interior avem parte de schimbari minore, cea mai notabila fiind o noua consola centrala, care include un touchscreen display de 7 inch, cu Apple CarPlay, Android Auto si Bluetooth, dar si un incarcator wireless pentru telefoanele mobile si doua porturi USB.

Motorizarile pentru Europa ale noului Tucson, care este cel mai bine vandut model Hyundai de la relasarea sa din 2015, includ doua versiuni diesel si alte doua versiuni pe benzina.

Cel mai puternic motor va fi cel de 2.0 litri si 186 de cai putere, care vine cu tractiune integrala si conectat la o cutie manuala cu 6 trepte ori, optionat, o transmisie automata cu 8 rapoarte. Mai avem un diesel de 1.6 litri si alte doua motoare pe benzina, ambele de 1.6 litri, cel mai puternic reusind sa dezvolte 177 de cai putere.

Noul Hyundai Tucson, care a fost proiectat si construit in Europa, va fi disponibil pentru comenzi in cateva saptamani. Preturile n-au fost dezvaluite, insa ne asteptam ca ele sa porneasca de la aproximativ 30.000 de euro.

Hyundai Tucson facelift, prezentat la Salonul Auto de la New York tucson-1Hyundai Tucson facelift, prezentat la Salonul Auto de la New York tucson-interiorHyundai Tucson facelift, prezentat la Salonul Auto de la New York tucson-spatePrintre rivalii versiunii facelift a Hyundai Tucson se regaseste si nou lansatul Toyota RAV4.

Salonul International Auto de la New York se desfasoara in perioada 30 martie – 8 aprilie, la Centrul de Conventii Jacob K. Javits.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.