Ford Puma

Ford Puma, al doilea model SUV care se va produce la Craiova, starneste un interes deosebit. Iar colegii de la Motor 1 ne ofera imagini computerizate cu modul in care va arata acesta. Sigur, nu le luati 100% de bune, pentru ca nu sunt fotografii oficiale. Insa experienta ne spune ca produsul nu va arata mult diferit de acestea.

Reamintim, Ford a oferit la Amsterdam, doar un teaser referitor la noul model. A fost un eveniment in care constructorul a pus accentul pe segmentul SUV. Caci a prezentat noua generatie Kuga/Escape si versiunea europeana a lui Explorer PHEV. Si a confirmat oficial ca va reinvia numele Puma. Unul care a fost folosit anterior pentru un atractiv coupe, iar acum pentru un SUV de mici dimensiuni.

La amintitul eveniment, masina a fost adusa pe scena, insa designul sau a fost ascuns de un joc de lumini. Colegii de la Motor 1 au apelat la specialistul lor pentru a oferi tusele care erau ascunse la acel moment. Si ne ofera un set de imagini care ne da indicii despre modul in care ar putea arata varianta de productie a SUV-ului.

Ford Puma, stil progresist

Oficialii de la Ford vorbesc despre Puma ca despre un model cu un stil progresist care le va oferi clientilor „cea mai aratoasa masina pe care au detinut-o”. Daca aceasta o sa fie opinia acestora, ramane de vazut. Mai cu seama ca in ecuatie intra si subiectivismul. Un lucru este insa cert. In opinia noastra, daca masina, cu un design derivat din cel al lui Fiesta, va arata asa, are sanse mari sa cucereasca.

Inainte de a va oferi imaginile, se mai impun cateva precizari. Modelul urmeaza sa fie comerciaizat initial doar in Europa. Mai mult, oficialii Ford au precizat ca nu va ajunge in SUA. Insa, intre timp, Car and Driver a scris ca exista manageri ai companiei care ar dori ca lucrurile sa se schimbe.

Altfel, cum modelul se va baza pe Fiesta, este putin probabil ca va avea tractiune integrala. Mai cu seama ca atunci cand vine vorba despre masinile din acest segment, clientii nu pun pret pe acest lucru. Insa, legat de detaliile tehnice, cu siguranta vor urma precizari cat de curand.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.