devizul digital

Devizul digital de service este disponibil si la noi. BMW Romania l-a introdus deja la o serie de dealeri selectati si urmeaza sa-l extinda ulterior in toata reteaua.

Cum functioneaza? 

Devizul digital de service SVC (Smart Video Communication) permite clientului sa acceseze toate informatiile online. El poate vedea defectiuniile identificate si poate alege operatiunile pe care le considera necesare.

La prezentarea clientului in service, asistentul de service explica clientului optiunea. Apoi, la inspecţia maşinii, tehnicianul de service realizeaza un video explicativ, prezentand defectiunile si problemele identificate.

Devizul digital de service. Cum functioneaza bmw-service-1-1024x655Clientul primeste informatia sub forma unui link. Acesta deschide un formular web intr-un format responsive, adaptat pentru a putea fi citit atat pe calculator, cat si pe telefonul mobil. Fiecare operatiune de service este explicata in prezentarea video, iar clientul are posibilitatea, printr-un simplu click, sa selecteze doar operatiunile pe care le considera necesare.

Pe baza selectiei, clientul primeste costul total al interventiilor, iar atelierul este notificat automat cu privire la opertţiunile aprobate de client. Simultan se trece la efectuarea acestora si, la final, este emisa factura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.