Dacia a castigat titlul de Best Value Brand la premiile Auto Trade New Car 2018.

Votata de 43.000 de proprietari, Dacia a fost o favorita in randul votantilor, invingand concurenta Skoda si Kia, care s-au clasat pe locul doi, respectiv trei.

Premiile Auto Trade New Car au la baza doar opiniile celor care au cumparat si condus noile lor autovehicule.

„Raportul dintre pret si calitate este ceea ce inseamna marca Dacia, iar acest premiu demonstreaza ca mesajul companiei a fost inteles de cumparatori. La urma urmei, toata lumea vrea sa faca o afacere buna si cumparand o Dacie ai toate sansele sa dai lovitura. Nici o alta companie auto nu poate oferi un pret atat de agresiv, oferind posibilitatea de a cumpara o masina noua celor cu bugest de o masina second-hand”, a declarat editorul Auto Trader’s Road Test, Ivan Aistrop.

Seful Dacia din Maria Britanie, Louise O’Sullivan, se declara incantata de acest premiu.

„Suntem incantati de ultima noastra victorie. Este fantatica sa vedem ca oferta incredibila a Daciei rezoneaza atat de puternic cu proprietarii de masini din Marea Britanie. Iar masinile noastre se dovedesc a fi aleferi de top in fiecare zi pentru soferi. Nu este vorba doar de preturi accesibile, ci si masini de inalta calitate, cu fiabilitate dovedita si posibile datorita faptului ca pastram lucrurile simple. Oferim in continuare cele mai mici preturi din Marea Britanie, la cinci ani de la lansare”, a declarat Louise O’Sullivan.

Recent, Dacia a dominat topul Pence Per Mile, ocupand primele trei pozitii in acest clasament al celor mai ieftine masini de condus in 2018.

Clasamentul intocmit de britanicii de la Pence Per Mile (PPM) a luat in calcul pretul de achizitie si cheltuielile cu asigurarile, taxele de drum, service-ul auto, consumul de combustibil si chiar deprecierea marcii dupa 3 ani si 30.000 de mile parcurse.

Astfel, primul loc e ocupat de modelul Dacia Duster 1.6 SCe si 115 cai putere, cu un cost pe mila parcursa de doar 20.63 penny.

Aceeasi suma (20.63 penny) trebuie scoasa din buzunar si pentru o mila petrecuta la volanul urmatorului model de pe lista celor de la PPM, Dacia Sandero 1.0 SCe. In timp ce pozitia a treia e ocupata de Dacia Logan MCV 1.2, cu un cost pe mila parcursa de 24.03 penny.

Dacia a vandut peste 120.000 de unitati in Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.