Zvonurile despre actualizarea Mazdei MX-5 cum ca ar primi un motor revizuit s-au dovedit a fi corecte.

Va mai amintiti acele zvonuri care sugereaza ca MX-5 a fost in asteptare pentru un motor mai puternic? Ele s-au bazat pe un document NHTSA preluat de Road and Track acum cateva luni, care a indicat faptul ca modelul 2019 de 2.0 litri MX-5 ca avand o putere de 181 CP (178 bhp). Ei bine, acum am confirmat ca un MX-5 mai puternic va exista cu siguranta.

Publicatia japoneza Car Watch a testat o versiune prototip de Miata actualizata, care a aratat ca motorul de 2.0 litri produce intr-adevar 178bhp, de la 153bhp. Nu numai asta, dar motorul se tureaza acum la 7500rpm, o crestere de 700rpm.

Modificarile aduse motorului sunt extinse. Viteza arcului de supapa a fost marita, cilindrii si tijele de legatura mai usoare, iar contragreutatile arborelui cotit au fost revizuite. Exista, de asemenea, o deschidere mai mare a clapetei de acceleratie, o supapa de evacuare mai mare si un nou silencer. Cireasa de pe tort este noul volant cu masa dubla.

Modificari estetice include noi culori exterioare si interioare, si in final va fi un volan care se ajusteaza pe adancime.

Confirmat: Mazda MX-5 2019 va avea 178bhp si 7500RPM mazda-mx-5-2.0-181cp

Sursa: Carthrottle

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.