Clasice culinare și auto laolalta. Ei bine, da. Cei care mănâncă în restaurantele şi cafenelele Feinkost Käfer din BMW Welt, Muzeul BMW şi BMW Group Classic se pot bucura de mâncăruri rafinate. Însă pot, de asemenea, să arunce o privire asupra celor mai noi generaţii de automobile, dar şi a maşinilor clasice. În luna decembrie, bucătarul-şef Bobby Bräuer şi BMW Group Classic aduc această experienţă direct acasă.

Bobby Bräuer, două stele Michelin

Deţinător a două stele Michelin, bucătarul-şef de la restaurantul EssZimmer by Käfer din BMW Welt oferă un meniu exclusiv cu patru feluri de mâncare „Bobby to Go Bon Appétit”. Acesta este disponibil de vineri până duminică (inclusiv de Crăciun şi Revelion) până la sfârşitul anului. În plus, livrează personal o dată pe zi. Cu modele clasice.

În cadrul parteneriatului de catering, BMW Group Classic îi oferă un model din colecţia sa de automobile de epocă. Prin tragere la sorţi este selectat cel care poate primi livrarea rafinată acasă. „În timpul celei de-a doua carantine, dorim să oferim din nou oaspeţilor noştri delicii culinare. Și oferim un pachet complet pentru gurmanzi. Sunt deosebit de încântat că BMW Group Classic ne oferă o maşină de epocă pentru ca o dată pe zi să livrăm meniul nostru exclusiv”, a spus Bobby Bräuer despre proiect. Aici puteţi arunca o privire în culise.

Clasice culinare și auto, experiență de top P90410463_lowRes_once-a-day-star-chef-1024x770

Gurmanzii pot aştepta cu nerăbdare o compoziţie nobilă pentru doi. Antreul îl reprezintă somonul afumat Ora King, urmat de o supă-cremă de castane. Felul principal propune obraji de viţel fierţi, iar desertul îl constituie o tartă de caramel cu vanilie din Tahiti. Livrarea este posibilă în zona metropolitană München, dar comanda se poate ridica şi de la restaurantul Bavarie din BMW Welt (duminica în faţa clădirii Double Cone).

Muzeul BMW – istoria aproape

Vizitatorii de toate vârstele pot explora trecutul, prezentul şi viitorul mărcii BMW în cadrul BMW Welt, a Muzeului BMW şi a uzinei BMW. Muzeul BMW joacă un rol important în această poveste.

De la redeschiderea din 2008, edificiul a prezentat cu succes istoria BMW. Modelele sale clasice. Și a oferit o perspectivă asupra viitorului. De asemenea, muzeul explorează tema mobilităţii în beneficiul tinerilor vizitatori. Muzeul Junior organizează un program special pentru copii şi tineri, bazându-şi conceptul educaţional pe învăţare prin joacă.

Muzeul are şi propria istorie: este unul dintre cele mai vechi muzee auto din Germania, a fost construit în 1973 şi a fost declarat monument istoric în 1999.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.