Producatorul auto francez Citroen a lansat noul SUV compact C5 Aircross, proiectat special pentru pietele europene.

Cu noul C5 Aircross, Citroen a urmarit dezvoltarea unui C-SUV practic si confortabil.

C5 Aircross va fi construit in Franta, la fabrica Citroen de la Rennes, iar SUV-ul va fi vandut pe Batranul Continent spre sfarstul anului 2018.

Citroen C5 Aircross, un SUV dezvoltat special pentru Europa c5-1

La nivel vizual, C5 Aircross are un look indraznet, cu un stil ascutit. In partea frontala, SUV-ul vine cu un logo distinctiv Cistroen, care se extinde pe ambele parti, pentru a face un singur element luminos cu LED-uri DRL la ambele capete.

Grila este neagra, cu accente cromate si proiectoare LED pe ambele parti. In spate gasim stopuri LED, un spoiler si un sistem de evacuare dual.

Versiunea de varf a modelului C5 Aircross vine cu un set elegant de jante de 19 inchi, in timp ce modelele inferioare sunt echipate cu jante de 17 sau 18 inci.

Citroen C5 Aircross, un SUV dezvoltat special pentru Europa c5-spate

Lungimea lui Citroen C5 Aircross este de 4,5 metri, iar cabina este spatioasa si potrivita pentru cinci persoane. Incapator este si portbagajul, cu un volum de 570 de litri, dar care poate ajunge la 1.630 litri prin rabatarea scaunelor din spate.

La interior gasim un cluster digital de instrumente TFT de 12.3 inchi și un touchscreen de 8 inchi, plus 20 de tehnologii de ultima generatie de asistenta pentru sofer, printre care si un sistem autonom de conducere de nivel doi. Sunt disponible, de asemenea, si sase tehnologii avansate de conectivitate.

Citroen C5 Aircross, un SUV dezvoltat special pentru Europa c5-interior

Pentru un confort sporit la condus, SUV-ul vine cu programul Citroen Advanced Comfort, care include sistemul de perne hidraulice progresive si scaunele Advanced Comfort. Primul utilizează tampoane hidraulice pentru „un condus ca pe un covor magic”, dupa cum afirma Citroen. Scaunele Advanced Comfort, pe de alta parte, includ tapiterie special conceputa.

Motorizarile vor fi atat diesel, cat si pe benzina, cu puteri cuprinse intre 130 si 180 de cai putere, care vor veni insotite in versiunea standard de noua cutie automata a celor de la Citroen, EAT8.

Noul Citroen C5 Aircross va fi disponibil si intr-o versiune plug-in-hybrid (PHEV), dar asta spre sfarsitul anului 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.