BMW la lansa nu mai putin de 20 de modele noi sau actualizate pe parcursul anului 2018.

Anul in curs se anunta, astfel, unul extrem de agitat pentru constructorul german, care pregateste „cea mai mare ofensiva de modele din istorie”, dupa cum sustine chiar CEO-ul BMW, Harald Kruger.

„Aproape 90 la suta dintre vehiculele noastre sunt vandute in afara Germaniei. Aceasta va fi cea mai mare ofensiva de modele din istorie. Ne afla acum la faza secunda, in care vom lansa 20 de modele noi sau actualizate in acest an. In alte cuvinte, o ofensiva majora”, sunt vorbele lui Harald Kruger.

„Veti putea vedea noul nostru limbaj de design in modele precum Seria 8, Z4 sau i8 Roadster. De asemenea, clientii vor putea alege dintr-o gama varianta de motorizari, cum ar fi full electric, plug-in-hybrid sau motoare cu combustie interna”, a completat oficialul BMW.

X4 si X7 sunt poate cele mai asteptate modele BMW din acest an, insa cel putin la fel de spectaculoase se anunta lansarile modelelor electrive i4 si i Vision Dynamics.

„Pe parcursul anului, vom prezenta mai multe concepte electrice care vor intra în producție de serie, precum iX3, noul nostru flagship de tehnologie – BMW iNext – si captivantul BMW i Vision Dynamics, pe care tocmai l-am anunțat la Geneva drept BMW i4. Vom produce iNEXT si BMW i4 in Germania. Aceste modele reprezinta dovada fortei noastre inovatoare. Doar anul trecut, am investit aproape un miliard de euro mai mult decat in 2016. In acelasi timp, am cheltuit aproape 1 miliard de euro mai mult pentru cercetare si dezvoltare. Viitorul nostru e electric”, a conchis Harald Kruger.

BMW Seria 8 Coupe, BMW X7, noul X3, X2, X4, Z8 Roadster si i8 Coupe sunt doar cateva dintre cele 20 de noi modele anuntate de producatorul ce-si are sediul la Munchen.

BMW va lansa 20 de modele noi sau actualizate in 2018 bmw-x4-1BMW va lansa 20 de modele noi sau actualizate in 2018 bmw-x4-3
BMW va lansa 20 de modele noi sau actualizate in 2018 bmw-x7BMW va lansa 20 de modele noi sau actualizate in 2018 P90216973_lowRes_bmw-i3-94ah-05-2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.