BMW Group isi extinde orizontul de conectivitate perfecta in automobilele sale prin introducerea Android Auto™ cu incepere de la jumatatea anului 2020.

Android Auto este cel mai nou serviciu digital si centrat pe utilizator disponibil la BMW si le va permite clientilor sa-si conecteze wireless smartphone-urile Android la automobil. Iar prin aceasta, sa se bucure de acces la informatii utile precum destinatii sugerate si intalniri viitoare atunci cand este nevoie.

Dispare plug & play, apare wireless

Android Auto este un mod mai simplu si mai sigur de a utiliza smartphone-ul in automobile BMW. El usureaza accesul la muzica, media si aplicatii de mesagerie. Prin conexiunea wireless, conectarea unui smartphone Android la un BMW devine extrem de usor de utilizat. In plus, este realizata cu o interfata simplificata.

In plus, Android Auto va fi integrat direct in cockpitul complet digital al modelelor BMW. Astfel, clientii vor putea vedea informatii importante nu doar pe displayul central. Acestea urmeaza sa fie disponibile si pe Info Display din panoul de instrumente. Totodata, ele vor aparea si pe Head-Up Display, unde apar in directia de condus a celui de la volan.

Google Assistant ajuta la orientare, dar nu numai

Google Assistant din Android Auto face simpla orientarea, mentinerea contactului si a productivitatii. „Multi dintre clientii nostri au mentionat importanta de a avea Android Auto intr-un automobil BMW. Ei isi doresc sa utilizeze o serie de dotari familiare unui smartphone Android, sigur si fara a fi distrasi de la drum”. Declaratia ii apartine lui Peter Henrich, vicepresedinte executiv BMW pentru managementul produsului. „Vom oferi clientilor acest serviciu cu incepere din iulie 2020”, a mai precizat acesta.

Patrick Brady, vicepresedinte tehnic Google: „Suntem incantati sa lucram cu BMW. De anul viitor vom aducem Android Auto wireless pentru clientii lor din lumea intreaga. Conexiunea perfecta a smartphone-urilor Android la modelele BMW permite clientilor sa ruleze rapid si sa aiba acces la aplicatiile si serviciile lor favorite intr-o experienta mai sigura.”

Android Auto intr-un automobil al marcii bavareze va fi demonstrat live pentru prima data la Consumer Electronics Show (CES) 2020 si va fi disponibil clientilor din 20 de tari d in iulie 2020 pentru toate masinile cu sistem de operare BMW 7.0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.