Noul Audi S7 pare pregatit de lansare, iar prezentarea oficiala ar putea avea loc la inceputul anului viitor.

O unitate Audi S7 a fost surprinsa fara camuflaj si cu logo-ul la vedere in timpul unui test.

Versiunea mai puternica a modelului A7 Sportback a fost testata o perioada fara camuflaj, ceea ce arata ca masina este aproape gata de a fi prezentata oficial.

Audi S7, surprins in teste fara camuflaj audi-s7-2

Motor1 se asteapta ca Audi sa arate primele poze oficiale cu noul model S7 spre sfarsitul acestui an, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc la inceputul anului 2019.

Din punct de vedere vizual, noul Audi S7 imprumuta multe de la A7 Sportback, avand insa elemente ceva mai sport. Modelul primeste grila hexagonala cu semnatura unica Audi, cu linii orizontale negre si cromate. Tot acolo fiind pozitionati si senzorii.

La fiecare capat al grilajului, automobilul are faruri cu aspect ascutit, cu lampi laterale integrate si o bara frontala revizuita, cu prize mari de aer.

Audi S7, surprins in teste fara camuflaj audi-s7-1

Masina ruleaza pe un set de jante din aliaj indraznete si sportive, in timp ce spatele vine cu noile lampi laterale cu o singura unitate LED.

Din imagini nu se poate observa interiorul, insa n-ar trebui sa fie foarte diferit de cel al modelului A7, oferind o consola centrala si un tablou de bord orientate mai mult spre sofer, impreuna cu un interior de o calitate superioara.

Totodata, scaunele vor contine pe tetiere sigla S7, pe care o s-o regasim si pe consola centrala.

Audi S7, surprins in teste fara camuflaj audi-s7-3

De asemenea, motorizarile sunt necunoscute, dar exista un zvon cum ca noul S7 ar putea primi fie un motor bi-turbo V6 de 2.9 litri, fie un motor V8 de 4.0 litri

In timp ce versiunea V6, care se regaseste pe Porsche Panamera 4S si RS5, produce in jur de 450 de cai putere si ajunge de la 0 la 100 de cai putere in aproximativ 4,5 secunde, V8-ul dispune de 460 de cai putere.

Audi S7, surprins in teste fara camuflaj audi-s7-4Audi S7, surprins in teste fara camuflaj audi-s7-5

Sursa foto: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.