Piata auto din Europa ofera sute de modele interesante, pentru toate gusturile si posibilitatile financiare, insa exista si cateva masini cool care nu pot fi achizitionate pe Batranul Continent.

Este in natura umana sa ne dorim ceea ce nu putem avea, asa ca mai jos va prezentam o lista a masinilor care nu sunt comercializate in tarile europene, dar care ne-ar placea sa le vedem in showroomuri.

Citroen e-Mehari

Citroen produce multe modele cu aspect ciudat, ganditi-va doar la C4 Cactus, dar exista un model cu adevar special care nu este vandut in Europa. Citroen e-Mehari este un buggy electric, inspirat din modelul Mehari comercializat in anii ’60. Vanzarile sunt oncentrate spre companiile de inchiriat masini din jurul oraselor de pe coasta. Totusi, modelul e-Mehari nu e tocmai deosibit de fiabil, existand multe reclamatii in acest sens.

5 masini cool pe care nu le poti cumpara in Europa e-mehari

Toyota Century

Limuzina japoneza, care costa peste 1500.000 de euro, e una dintre cele mai interesante masini din lume. Dotata cu un motor V8 jrybrid de 5.0 litri, cu un aspect retro, Toyota Century e comercializat cu precadere in Japonia.

5 masini cool pe care nu le poti cumpara in Europa century

Hyundai Veloster

Hyundai nu mai comercializeaza modelul Veloster in Eurpa din 2014. Ceea ce e un pacat, pentru ca are un aspect cool. Hyundai Veloster N, cu 271 de cai putere, este versiunea pe care ne-o dorim cel mai mult.

5 masini cool pe care nu le poti cumpara in Europa veloster

HSV Colorado SportsCat

HSV, divizia de performanta a brandului australian de automobile Holden, a renuntat la sedanul Commodore si si-a facut de cap cu acest camion pick-up Colorado SportsCat. Motorul sau turbo-diesel de 2.8 litri cu patru cilintri produce 197 de cai putere si are un cuplu de 369 NM.

5 masini cool pe care nu le poti cumpara in Europa sportscat

Honda S660

Cu doar 63 de cai putere sub capota, acest micut model al producatorului japonez nu e rapid prin definitive, dar promite ca se revanseaza prin placerea de a conduce asa ceva. Exista insa si un kit sport Mugen, daca doriti mai multa viteza.

5 masini cool pe care nu le poti cumpara in Europa s660

Sursa: Driving

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.