Uneori, atunci cand faci o miscare impotriva naturii, natura riposteaza.

Ce ati face daca atunci cand mergeti spre motocicleta voastra constatati ca un animal salbatic a pus stapanire pe ea? Si in timp ce privesti, sa zicem ca maimuta urineaza pe ea, trage de fire, musca seaua, etc.

Omul din clip incepe prin a striga la animal, dar dupa cum vedem, nu are nici-un efect. Maimuta abia ii acorda atentie, crezand ca ce a gasit, e al e. Vazand atitudinea maimutei, ‘proprietarul de drept’ isi pierde cumpatul si scoate un pantof sa il arunce spre primata obraznica.

O aruncare tintita cu grija doar nu face decat sa transforme maimuta din una obraznica in una agresiva.
Este evident ca atat proprietarul motocicletei, cat si omul care il filmeaza, sunt imediat ingroziti si incearca sa fuga, dar maimuta, evident mai rapida, il prinde pe ‘agresor’ si il pune la pamant. Da, o maimuta, nu o gorila, reuseste sa puna la pamant un om in toata firea, unde incepe o lupta acerba.

Pumnii si picioarele zboara, ies coltii si ghearele, in timp ce atat barbatul, cat si maimuta se rostogolesc in praf. Apogeul intamplarii este atunci cand omul ataca maimuta cu un pumn…de praf, in spera de a o..orbii temporar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.