Producatorul american de motociclete electrice Fly Free Smart Motorcycles a prezentat detalii despre primul dintre cele trei modele Smart ale companiei.

Primul dintre cele trei modele va fi o motocicleta electrica scrambler, numita Smart Desert.

Cu scaunul sau plat, anvelopele de old school, ampatament ingust, schelet expus si cu doar un far, Smart Desert arata ca o motocicleta cu designul Scramblerului din anii ’60 intact.

Ceea ce este unic la acest scrambler este faptul ca este complet personalizabil. Exista pana la 80 de combinatii diferite de culori si accesorii pentru a fi complet personalizat.

Dar totusi avem de a face cu o motocicleta electrica moderna. Smart Desert este echipat cu o baterie detasabila, usor de incarcat oriunde te-ai afla.

Bateria dureaza aproximativ 8 ore pentru a fi complet incarcata, iar producătorul sustine ca, chiar si dupa 700 de cicluri, bateria va mentine 70% din capacitatea sa initiala.

In ceea ce priveste autonomia, vor exista doua variante: una cu 80 de kilometri si o viteza maxima de aproximativ 65 de kilometri pe ora, iar o alta cu 160 de kilometri si o viteza maima de 80 de kilometri pe ora.

Motocicleta vine de asemenea cu trei moduri de condus, Eco, City si Speed, fiecare dintre ele permitandu-i riderului sa aleaga nivelul de energie utilizat si performanta motorului.

Smart Desert le va permite riderilor sa se conecteze la smartphone printr-o aplicatie.

Pretul pentru Smart Desert n-a fost inca anuntat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.