Minneapolis, MN ( 14 Martie 2018 ) – Indian Motorcyle si Jack Daniel’s, alaturi de Klock Werks Kustom Cycles, au anuntat ca editia limitata Indian Scout Bobber a atins pragul maxim de precomenzi. Dealerii Indian Motorcycle au inceput sa preia comenzi pe 13 Martie la ora 12 p.m EST, dar in mai putin de 10 minute acestea s-au vandut. Motocicleta #001 ramane, totusi, disponibila pentru ca Indian Motorcycle si Jack Daniel’s oraganizeaza un concurs pentru pompieri si pentru echipele medicale de urgenta de pe ambulante.

2018-jack-daniels-our-partnership-lg Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.Noua editie limitata reprezinta ultima colaborare intr prima companie americana de motociclete si prima distilerie americana inregistrata. In 2016, celebrand 150 de ani de Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, colaborarea a produs si vandut peste 150 de motociclete Jack Daniel’s Limited Edition Indian Springfield si Indian Chief Vintage in 8 ore. Parteneriatul a fost stabilit pentru a celebra maiestria americana, ingeniozitatea si pentru a reamintii oamenilor ca „sticlele si acceleratie nu se amesteca „.

2018-jack-daniels-gallery-3 Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.” Ne-am bucurat de o relatie extraordinara cu Jack Daniel’s – doua prime companii americane colaborand pentru a crea motociclete bogate cu mostenirea fiecarui brand. Suntem extaziati ca editia limitata Scout Bobber s-a vandut in
mai putin de 10 minute,” a spus Steve Menneto, Presedinte al Indian Motorcycle. „Indiferent cat de minunate sunt aceste motociclete, nu putem uita cel mai important mesaj pe care fiecare il poarta. Este motivul primar pentru care acest parteneriat a fost format, acela de a raspandii mesajul ca „sticlele si acceleratie nu se amesteca”.

2018-jack-daniels-gallery-7 Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.

Fiind singura distilerie din lume cu propria brigada de pompieri, Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber a fost inspirat din camioanele pompierilor aurii cu negru. Formata in totalitate din voluntari, pompierii Jack Daniel’s
sunt o adevarata dovada a devotamentului companiei pentru calitate si un simbol remarcabil pentru pasiunea si dedicarea impartasita de catre angajatii Jack Daniel’s. Angajatii de la Indian Motorcycle dau dovada de aceiasi pasiune pentru maiestria lor si au produs aceasta motocicleta pentru pompieri si echipele medicale de urgenta.

2018-jack-daniels-the-bike-lg Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.“Jack Daniel’s si Indian Motorcycle impart aceleasi valori, de aceea acest parteneriat a fost asa o colaborare de succes de peste 3 ani,” a spus Greg Luehrs, director al departamentului de evenimente si sponzorizari pentru Jack
Daniel’s. ” In fiecare an ridicam stacheta. In 2016 nu eram siguri daca putem vinde 150 de motociclete, dar am facut-o in 8 ore. Acest an, aceste motociclete Scout Bobbers ultra-premium, modelate dupa brigada de pompieri Jack Daniel’s au fost percepute foarte bine si s-au vandut in prima zi.”

2018-jack-daniels-gallery-2 Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.

Fiecare dintre cele 177 de motociclete numerotate individual unt accentuate cu tema brigazii de pompieri Jack Daniel’s. Motocicleta are o vopsea negru mat subtila in 2 tonuri, o premiera pentru Indian Motorcycle, si este acoperita in grafice din aur de 24 de karate pe rezervor si aripi. Aurul de 24 de karate se intinde de la emblema brigazii de pompieri de pe rezervor, pana la emblema „Bottles and Throttles Don’t Mix” de pe aripa fata. Alte detalii custom includ o sa din piele autentica perforata cu broderie „Jack Daniel’s” si mansoane, suporti si manere schimbatoare custom inspirate de brandul ” Old No. 7″. Motocicleta dispune de o vopsea neagra lucioasa premium pe suportii arpii, ghidon, capacele motorului si iesirile evacuarii, in timp ce o emblema Indian Scout este colorata auriu pentru a scoate in evidenta atentia la detalii in proiectarea acestei motociclete editie limitata. De asemenea si emblema Montana Silversmith este unica si este numerotata individual si acoperita in aur de 24 de karate.

2018-jack-daniels-gallery-17 Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.

2018-jack-daniels-gallery-18 Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.2018-jack-daniels-gallery-14 Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.2018-jack-daniels-gallery-13 Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.2018-jack-daniels-gallery-12 Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.2018-jack-daniels-gallery-11 Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.2018-jack-daniels-gallery-10 Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.Pentru a celebra munca asidua, angajamentul si curajul tuturor pompierilor si echipelor de urgente medicale, Indian Motorcycle si Jack Daniel’s gazduiesc un concurs doar pentru acesti membrii. Participantii pot intra in concurs pentru a castiga motocicleta #001 la o varietate de evenimente de anul acesta, inclusiv Daytona Bike Week ( 9-18 Martie ), conferinta departamentului de pompieri ( 23- 28 Aprilie ), Sturgis Motorcycles Rally ( 3-12 August ) si Red Knights Motorcycle Club International Convention ( 16- 19 August ).

Doar 177 de motociclete Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobbers au fost disponibile la nivel mondial, fiecare venind cu un topor comemorativ de pompier, ce va fi gravat cu numele fiecarui posesor, numarul motocicletei (#001-#177 ) si VIN. Preturile incep de la 16,999$ in SUA si 20,999$ in Canada. Fiecare motocicleta dispune de o garantie de fabrica de 2 ani, fara limita de kilometrii si apartenenta la grupul „Indian Motorcycle Riders Group™” pentru un an. Fiecare motocicleta va fi produsa cu termenul de livrare in august 2018.

2018-jack-daniels-gallery-16 Noua motocicleta Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber s-a vandut in mai putin de 10 minute.

Despre INDIAN MOTORCYCLE®

INDIAN MOTORCYCLE este prima companie americana de motociclete. Fondata in 1901, Indian Motorcycle a castigat inimile motociclistilor din intreaga lume si a castigat distinctia de una dintre cele mai legendare si iconice branduri americane prin dominarea in curse, proiectare, inovatii nenumarate si premiere ale industriei. Astazi acea mosteniere si pasiune este reunita sub un nou management.

Despre JACK DANIEL’S

Oficial inregistrata de guvernul SUA in 1866 si locata in Lynchburg, Tennessee, distileria Jack Daniel’s, Lem Motlow, proprietar, este prima distilerie in SUA si este in registrul american de locuri istorice. Jack Daniel’s este producatorul produselor recunoscute mondial Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Whiskey, Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey, Jack Daniel’s Single Barrel Tennessee Whiskey, Jack Daniel’s Tennessee Honey, Jack Daniel’s Tennessee Fire, Jack Daniel’s Sinatra Select si Jack Daniel’s Country Cocktails. Jack Daniel’s isi incurajeaza prietenii sa bea responsabil si reaminteste motociclistilor ca sticlele si acceleratia nu se amesteca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here