Beeline – Noul instrument elegant pe care cu totii ni-l dorim
Navigarea pe o motocicleta poate fi un lucru complicat. Conectati telefonul smartphone-uliui utilizand niste casti adaptate sau nu la casca si incercati sa ascultati instructiunile in timp ce mergeti. Intre zgomotul vantului, zgomotul de la sosea si gps-ul dvs. care va ofera instructiuni de ultim moment, poate fi dificil sa intelegeti unde trebuie sa mergeti. Daca va regasiti in aceasta situatie, un element vizual care sa sprijine navigatia poate fi de mare ajutor. Totusi, deja e suficient sa te uiti pe motocicleta sa incerci sa citesti o harta de pe telefonul tau mobil este cu siguranta o optiune acceptabila. In timp ce majoritatea companiilor vin cu tehnologie HUD fancy si scumpa, Beeline se vine cu un nou gadget simplu, sigur si eficient.

Dispozitivul cu aspect elegant numit pur si simplu „Moto” este solutia adaptata pentru cei care au nevoie de suportul vizual pentru a naviga. Gadgetul, in forma de busola, este dotat cu un suport care poate fi montat pe orice ghidon, ceea ce face usor sa va uitati la el. Acesta este al doilea concept al lui Beeline: primul este un sistem similar adaptat pentru biciclete. Compania a lansat prima sa campanie Kickstarter in 2015 si a obtinut mai mult de dublu obiectivului.

Cu dispozitivul Moto, noul Kickstarter al lui Beeline a atins deja de zece ori obiectivul sau de $ 65,807, iar cei care au sustinut conceptul au cheltuit aproape un milion de dolari pentru a obtine Moto. Motivul pentru care este atat de reusit este simplu: gadgetul arata bine, este versatil si, mai presus de toate, este destul de accesibil, cu un pret de lansare de 129 USD (pretul de vanzare retail este stabilit la 199 USD).

Navigarea pe motocicleta mai usoara cu Beeline BeelineMoto2Moto se conecteaza la orice dispozitiv Apple si Android prin Bluetooth si comunica cu o aplicatie dedicata pentru a va identifica ruta. Puteti sa importati fisiere GPX, precum si sa actualizati aplicatia pentru cele mai recente informatii rutiere si, odata ce traseul dvs. este setat, dispozitivul nu va utiliza date decat daca iesiti din curs. Acesta va va ghida pas cu pas ca un GPS standard sau actionati ca o busola si va va permite sa va faceti treaba, aratandu-va pur si simplu distanta si directia de parcurs. Afisajul este minimalist si usor de citit, folosind sageti mari pentru a va indrepta in directia corecta. Dispozitivul este rezistent la socuri, rezistent la apa, cu grad de protectie IP67, iar acumulatorul va functiona timp de pana la 30 de ore inainte de a fi nevoie de o incarcare.

Livrarile se asteapta sa inceapa in februarie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.