MV Agusta și-a unit forțele cu Alpine, producătorul francez iconic de curse și mașini sport. Cele două companii vor colabora pentru proiectarea și producția unei motociclete inspirată de Alpine A 110. Și care se va comercializa într-o ediție limitată la 110 unități.

Superveloce a fost o alegere naturală pentru acest proiect. Deoarece modelul companiei italiene MV Agusta întruchipează perfect spiritul A110. Cu care împărtășește aceeași eleganță atemporală și oferă emoții unice pe orice drum.

Colaborarea se bazează pe pasiunea comună a fanilor MV Agusta și Alpine pentru un design de top. Ambele companii împărtășesc, de asemenea, o istorie glorioasă în competiții. Ca și aspirația de a genera emoții unice clienților. Și o fac prin soluții inovatoare, fără să renunțe însp la rădăcinile lor.

MV Augusta Superveloce Alpine, 147 CP

Superveloce Alpine va avea motor cu 3 cilindri în linie, cu 147 CP la 13.000 rpm. Putere care permite atingerea de viteze maxime de peste 240 km/h. Astfel că, la fel ca automobilul sport, Superveloce Alpine oferă performanțe premium. Fără însă să piardă din agilitate sau manevrabilitate.

Seria limitată va veni cu o serie de accesorii dedicate. Designul grafic, detaliile și accesoriile vor purta marca inconfundabilă Alpine. Monaco Design Studio, divizia de design a MV Agusta pentru producția de modele personalizate exclusive, a fost implicată în proiect încă de la început și a lucrat în strânsă contact cu omologul său de la Alpine.

Rezultatul este o motocicletă uimitoare, care este o sinteză perfectă a personalităților celor două branduri, dar cu o identitate proprie. Livre-ul albastru de Superveloce Alpine se potrivește exact cu cel al modelului A110. Logo-urile „A” de pe carenă amintesc, de asemenea, de detaliile originale A110. Ca și scaunele negre Alcantara cu cusături albastre și jantele negre CNC. Pentru a marca parteneriatul dintre două mărci de patrimoniu național, steagurile franceze și italiene sunt afișate cu mândrie pe părțile laterale ale motocicletei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.