Mountain Bike electric cu autonomie de 100 km? Da, este posbil. Si ne-o demonstreaza Greyp, cu a sa G5 e-bike, model prezentat la Eurobike.

Cine este Greyp, va intrebati? Daca va spunem ca vin din Croatia, probabil o sa radeti in barba. Dar nu este cazul. Pentru ca din aceeasi tara vine si Rimac, constructorul care a realizat cel mai rapid supercar electric din lume. Iar Greyp este compania „sora” a celor de la Rimac!

Mountain Bike electric cu autonomie 100 km. E posibil! mountain-bike-Greyp-1G5, o evolutie pentru Greyp G6

Greyp lansase la inceputul anului modelul G6, iar acesta s-a bucurat de un bun succes. A profitat acum de Eurobike, cel mai important eveniment european dedicat bicicletelor, pentru a lansa o versiune hardtail a acestuia. Botezata G5.

Modelul mountain bike Greyp G5 nu are aceeasi suspensie spate, dar pastreaza cadrul din fibra de carbon si tehnologia integrata. Aceeasi este si bateria de 700 Wh, care integreaza celulele LG MJ1, lider mondial in ceea ce priveste capacitatea. Iar Greyp anunta ca autonomia este de 100 km. Bicicleta este dotata cu un motor cu o putere nominala de 250 W si 450 W in sarcina.

Tehnologie de varf

G5 beneficiaza inclusiv de camerele video fata/spate de la G6. Care ofera imagini live, dar si upload instant in timpul iesirilor in teren. Plus aplicatia care calculeaza autonomia in functie de nivelul de incarcare al bateriei, dar si de traseul pe care urmeaza sa-l parcurgi.

Conectivitatea este asigurata de modulul eSIM conceput de Greyp. Acesta permite o legatura permanenta la o retea 4G fara sa fie nevoie de un SIM card conventional. Si un nivel de securitate ridicat. Pentru ca Greyp a realizat o versiune proprie pentru Sentry Mode de la Tesla. Iar in momentul in care bicicleta parcata este atinsa, proprietarul primeste o alerta pe telefon si imagini video live preluate de la camerele de pe aceasta. Mai mult, acesta poate sa si blocheze bicicleta daca este furata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.