Motocicleta pe care Arnold Schwarzenneger a folosit-o in filmul „Terminator 2: Judgement Day” a fost vanduta pentru o suma record, in cadrul unei licitatii ce-a avut loc in Statele Unite ale Americii.

Modelul Harley-Davidson Fat Boy a fost cumparat cu 480.000 de dolari in cadrul „Icons & Legends of Hollywood”.

Pretul estimat initial era intre 200.000 si 300.000 de dolari, insa motocicleta a fost de departe vedeta licitatiei, fiind adjudecata cu aproape dublu sumei la care se asteptau proprietarii.

Motocicleta originala se afla in conditii bune, iar identitatea noului proprietar n-a fost inca dezvaluita.

Fat Boy e unul dintre cele mai populare modele din gama Harley-Davidson, cel putin in anii 90, si a devenit cel mai bine vandut model al lui Harley-Davidson dupa aparitia in fimul Terminator 2: Judgement Day.

Motocicleta isi face prima aparitie in film cand caracterul interpretat de Arnold Schwarzenneger intra intr-un bar de motociclisti pentru a-si alege un un mijloc de condus.

Arnold alege motocicleta din fata barului, iar mai tarziu in film, aceeasi motocicleta este imortalizata in una dintre cele mai de succes scene de cascadorie dela Hollywood, cand caracterul lui Arnold sare cu Fat Boy-ul pentru un pod in Los Angeles.

Harley-Davidson FLSTF Fat Boy este o motocicleta V-twin si unul dintre cele mai bine vandute modele produse de Harley-Davidson. Proiectat de Willie G. Davidson si Louie Netz, prototipul Fat Boy a fost construit in Milwaukee pentru raliul Daytona Bike Week din Daytona Beach, in 1988 si 1989.

Motocicleta din Terminator 2 nu este singurul articol care a fost licitat. Peste 2.000 de piese din filme, inclusiv costume si piese de recuzita folosite de James Dean, precum si un car utilizat in timpul productiei „Ben Hur”, jacheta din piele purtata de Arnold Schwarzenneger in primul film Terminator si chiar o camasa de noapte folosita de Olivia de Havilland in timpul filmarilor „Gone With The Wind” au fost printre articolele scoase la licitatie. Motocicleta „Lawmaster” din „Judecatorul Dredd” si o miniatura a navei spatiale Jupiter 1, folosita in filmul „Lost in Space” din 1998 sunt alte articole vandute in cadrul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.