Motocicleta cu un V8 de 1.200 CP. Un monstru despre care am aflat dintr-o postare a unui american care s-a intalnit intamplator cu „monstrul”.

Pe scurt, se afla intr-o benzinarie, si i-a atras atentia sunetul caracteristic unui V8. Omul, un pasionat al super-bolizilor si-a dorit sa afle despre ceea ce este vorba. Nu mica i-a fost mirarea sa descopere ca nu era un bolid pe patru roti ci o motocicleta. Evident, custom. Si a cules imediat informatiile esentiale.

1.200 CP, transmisie Powerglide si NOS!

Inainte de a va lasa sa vedeti imaginile, iata detaliile. Pe motocicleta a fost instalat un motor Chevrolet LS7 V8 Supercharged. O unitate de 6.997 cmc twin-turbo care ofera nu mai putin de 1.200 CP. Transmisia Powerglide, automata, are doua rapoarte, si ofera putere rotii spate care, evident, este extrem de lata.

La atata putere, chiar si la viteze de peste 160 de km anvelopa scoate fum la contactul cu asfaltul. Cat priveste performantele, proprietarul a fost mai zgarcit cu detaliile. A precizat totusi ca si-a dotat motorul si cu sistem NOS si rezervoarele aferente. Daca mai este nevoie sa le si foloseasca, nu stim.

In ceea ce priveste consumul, rezervorul care are putin peste 30 de litri permite un drum de circa 100 de kilometri. Banuim insa ca atunci cand cel care se afla in sa nu isi propune sa ia parte la o cursa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.