Un producator de motociclete din Marea Britanie, numit Moto Corsa, dezvolta o motocicleta naked de 2000 cc, numita Moto Corsa 2K.

Moto Corsa a facut un parteneriat cu T3 Racing, o companie care dezvolta vehicule de curse si drum, iar rezultatul creatiei este o motocicleta cu motor urias de 2.000 cc, care dezvolta 100 de cai putere si un cuplu maxim de 183 Nm, conectat la o transmisie cu 5 viteze.

E probabil pentru prima oara cand o motocicleta de strada primeste o astfel de motorizare, regasita in general pe motocicletele cruiser.

Dispozitivul de rulare este de asemenea de inalta calitate, cu roti Dymag de carbon, suspensie Ohlins si frane Beringer. Prototipul contine mai multe panouri de caroserie care sunt acum din plastic, insa dupa inceperea productiei, aceste parti vor fi inlocuite cu piese si panouri din fibra de carbon.

In ciuda componentelor de varf si a unui design modern, Moto Corsa 2K are un motor racit cu aer, desi sunt in curs de dezvoltare metode suplimentare de racire.

„Am vrut ca motocicleta sa fie de performanta asa ca beneficiaza de componente de top-class. Am mai vazut motociclete cu aceasta motorizare, dar noi a vrut s-o facem sa arate mai modern, ca sa fie cat mai atractiva. Construirea motocicletei a fost o provocare foarte interesanta”, a spus Tony Scott, de la T3 Racing.

Moto Corsa 2K va fi cu adevarat exclusiva, urmand a fi construite doar 20 de motociclete, iar pretul va fi de 51.200 de dolari.

Moto Corsa 2K, o motocicleta naked cu un motor de 2.000 cc moto-corsa-2Moto Corsa 2K, o motocicleta naked cu un motor de 2.000 cc moto-corsa

Moto Corsa 2K, o motocicleta naked cu un motor de 2.000 cc Screenshot-2018-11-01-at-09.19.10

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.