Moto & Bike este o rubrica saptamanala pe care vi-o propunem incepand din aceasta luna. Desigur, ea va completa zona informationala deja prezenta. Si va reuni informatii despre motociclete si biciclete, despre echipamente.

Best CB1000R Custom- alege favorita ta!

Honda CB1000R s-a dovedit un model perfect pentru proiectele custom. Pornind de la aceasta premisa, Honda a ales 12 dintre cel mai interesante proiecte prezentate anul trecut la festivalul Wheel & Waves din Biarritz. Le-a pus laolalta pe o pagina de internet si ii invita pe fani sa-si aleaga favorita. Si, evident, sa-si impartaseasca alegerea prietenilor prin intermediul Facebook, Twitter sau WhatsApp .

Intre cele 12 modele CB1000Rs de pe www.hondacustoms.com sunt CRF 1000 Africa Four, cu inspiratie Africa Twin, un omagiu Monkey bike denumit „Monkey Kong” sau „Alfredo”, tribut adus clasicelor CB Freddie Spencer. Alegerea voastra care este?

Moto & Bike: Actualitatea pe doua roti Moto-Bike_1-1024x582

Castile BMW Motorrad, cinci ani garantie!

BMW Motorrad a decis sa extinda garantia pentru intreaga gama de casti de la doi la cinci ani. Mai mult, decizia este valabila pentru toate produsele achizitionate anterior incepand cu 1 ianuarie 2020. Si ia in calcul castile comercializate de dealerii BMW Motorrad.

Garantia acopera toate defectele de material sau manufacturare. Nu se aplica insa si sistemelor de comunicatie (instalare improprie). Dupa cum nu este valabila in cazul in care defectiunea sau deteriorarea a avut la origine un accident.

Tandem si … distantare sociala

Colin Woof, un inginer din Glasgow, a realizat o bicicleta tandem care sa respecte regulile de distantare sociala induse de pandemia cu noul Coronavirus COVID-19. Social Distandem, caci acesta este numele sau, are 4,3 m lungime, si a fost realizat din biciclete dezafectate.

Proiectul lui Woof ii da posibilitatea „stocker”-ului (persoana care merge in spate) sa schimbe pinioanele si a presupus integrarea unei roti de tensiune pentru lant. Are insa si o problema. Evident, pe linii drepte se poate folosi. Si, probabil, si pe velodrom. Insa, serios, utilitatea sa este limitata.

De altfel, Woof a realizat proiectul pentru a promova The Bike Station si Bikes for Refugees. Doua ONG-uri care se ocupa cu reciclarea bicicletelor. Si a dorit ca prin intermediul sau sa atraga atentia asupra faptului ca si la iesirile cu bicicleta trebuie sa ne protejam impotriva noului Coronavirus.

Moto & Bike news pe scurt
  • Aprilia isi propune sa dezvolte un model adventure cu noul motor Euro 5 de 660 cmc. Potrivit presei italiene acesta se va numi Tuareg, nume folosit deja in perioada 1985-1994. Insa din pricina pandemiei, Tuareg 660 nu are sanse sa apara mai devreme de finalul lui 2021.

Moto & Bike: Actualitatea pe doua roti Moto-Bike_2

  • Pe retelele de socializare ne-a atras atentia un proiect extrem de interesant. Designerul industrial Anay Kshirsagar a realizat Bugatti Audacieux, un proiect de motocicleta custom care sa integreze elemente de design tipice pentru Bugatti. Pentru moment insa nu este vorba decat de un desen. Nici macar la scara nu a fost construit un obiect tridimensional.

    Moto & Bike: Actualitatea pe doua roti Moto-Bike_3-1024x576

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.