Modelul KTM 1290 Super Duke GT pentru 2019 a fost prezentat cu o serie de actualizari care il fac mai rapid si mai eficient.

Tourerul sportiv al brandului austriac primeste noi supape de admisie din titan, in timp ce motorul LC8 dezvolta acum 175 de cai putere si are un cuplu maxim de 141 Nm.

KTM a actualizat si suspensia semi-activa WP si este disponibila acum in trei setari: Comfort, Street si Sport. Suspensia poate fi reglata si selectata pentru diferite sarcini: rider, pasager, bagaje sau toate cele trei, prin simpla apasarea a unui buton.

KTM 1290 Super Duke GT a fost dezvaluit ktm2

1290 Super Duke GT dispune de un nou ecran TFT de 6.5 inchi, la care se poate integra aplicația KTM MyRide, care se instaleaza pe un smartphone si este apoi conectata la panoul de instrumente prin Bluetooth.

De asemenea, printr-o alta plicatie, KTM 1290 Super Duke GT poate dispune de navigatie, precum si solicitari audio in cinci limbi.

Totododata, riderul va putea sa primeasca sau sa respinga apelurile primite cu ID-ul apelantului afisat pe ecran.

KTM 1290 Super Duke GT a fost dezvaluit ktm3

In ceea ce priveste partea estetica, 1290 Super Duke GT primeste un nou far cu LED. Cruise control-ul a fost si el actualizat cu o interfata imbunatatita, iar noul parbriz ofera o reglare imbunatatita si protectie impotriva vantului.

Sursa: Auto NDTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.