Navigarea bike-friendly este testata pe unele piete din Asia de Est.
Google Maps a devenit partenerul calator al oricarei persoane care trebuie sa treaca de la punctul A la punctul Z si toate literele intre ele. Pana in prezent, aplicatia ofera o navigare eficienta pentru pietoni, navetisti si soferi. Motocicletele au fost aruncate in categoria mai mare „vehicul motorizat”. Gigantul digital a decis acum ca pilotii si-au meritat propriul sistem.

Veti avea acum o optiune de „motocicleta” in Google Maps – cel putin daca va aflati undeva in Asia de Est. Google a lansat optiunea prietenoasa pentru motociclete pentru aplicatie pe piata cu cea mai rapida crestere pentru motociclete. Caracteristicile au fost initial dezvoltate in India si sunt acum disponibile si in tari precum Indonezia, Malaezia, Myanmar, Hong Kong, Taiwan, Thailanda, Vietnam si Filipine.

In sfarsit, Google Maps pentru motociclisti ! googlemaps1-770x433
Caracteristica va lua in considerare ca timpul de calatorie cu motocicleta este probabil sa fie mai lung decat cu masina (mai multe opriri, deplasari mai mici etc.) Durata calatoriilor va fi adaptata corespunzator, ceea ce va elimina munca de ghici. Acesta va arata, de asemenea, caile pe care masinile nu au voie sa calatoreasca sau, dimpotriva, sa evite drumurile care nu sunt prietenoase cu motocicletele. Aplicatia va sugera cea mai eficienta ruta la destinatie pentru o motocicleta, precum si lista zonelor de parcare.

Deoarece urmarirea unei rute precise poate fi uneori dificila atunci cand nu va puteti uita la harta si trebuie sa va bazati numai pe instructiuni audio, caracteristica va avea, de asemenea, mai multe instructiuni pe repere pentru a usura navigarea.

Compania nu a confirmat inca daca optiunea va fi lansata la nivel global. Cu toate acestea, ne-am putea astepta sa ajunga in America, avand in vedere omologul Google Maps – Waze, a declarat deja ca optiuneai va fi disponibila la nivel mondial.

Sursa: motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.