Husqvarna Motorcycles a anuntat lansarea modelelor 701 Supermoto si 701 Enduro, doua motociclete de strada cu un singur cilindru.

Cele doua motociclete vor fi disponibile chiar din aceasta luna la dealerii Husqvarna Motorcycles din intreaga lume.

701 Supermoto

Dispunand de un motor de 74 de cai putere, modelul 701 Supermoto e prezentat de Husqvarna drept unul dintre cele mai distractive de condus motoare de pe piata.

Motocicleta se concentreaza pe agilitate, manevrabilitate si putere. Controlul oferit de Supermoto 701, combinat cu o greutate estimata de doar 145 kilograme, face din modelul Husqvarna unul dintre cele mai complete din segmentul sau.

Printre punctele forte ale noului model de la Husqvarna trebuie mentionate acceleratorul Ride-by-wire, suspensia WP complet reglabilă, franele Brembo la nivel de curse, cea mai avansată tehnologie ABS de la Bosch, precum si o gama larga de accesorii.

Husqvarna prezinta 701 Supermoto si 701 Enduro 2019-husqvarna-supermoto-enduro-701-motorcycles-2701 Enduro

Cu acelasi motor puternic, 701 Enduro este o motocicleta stradala capabila insa de off-road. Husqvarna sustine ca „este alegerea perfecta pentru orice aventura ocazionala de teren”.

Oferind o gama larga de oportunitati de naveta, calatorii urbane si explorari off-road adevarate, modelul 701 Enduro are capabilitati impresionante de calatorie pe distante lungi.

De asemenea, pentru acest model, Husqvarna a adoptat solutii rafinate, cum ar fi electronice avansate, tehnologia ABS Bosch si suspensiile WP dezvoltate in cursa si calibrate pentru uzul cotidian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.