Husqvarna Motorcycles privește spre viitor cu o gamă de produse cu emisii zero. Una menită să extindă atracția mărcii pentru riderii existenți, dar și să atragă un public complet nou.

Viziunea despre cum va arăta viitorul acestui brand în mobilitatea electrică urbană este concretizată în conceptul E-Pilen. El are ca sursă de inspirație  designul de pionierat al modelelor de succes Vitpilen și Svartpilen. Și îl transpune într-o manieră fascinantă.

Husqvarna E-Pilen, consecvent valorilor mărcii

Gama de stradă actuală Husqvarna Motorcycles este deja cunoscută pentru că este progresivă, inteligentă, dinamică. Dar și orientată către un design caracterizat de puritate. Aceste valori vor continua să fie semnele distinctive ale mărcii. Dar și ale liniei de mobilitate electrică pe care aceasta ne-o propune.

Husqvarna intră în segmentul mobilității electrice E-Pilen-Concept

Conceptul E-Pilen este o declarație clară a acestei intenții. Cu o putere de 8 kW și o autonomie de 100 km, a fost dezvoltat în mod clar având în vedere segmentul urban commuter. Dar și pasionații de ieșiri pe două roți alături de prieteni. Iar autonomia care maximizează timpul dintre încărcarea bateriei este de real ajutor pentru ambele categorii.

Husqvarna E-Pilen, sistem de baterii modular

Husqvarna Motorcycles propune o abordare deschisă vizavi de sursa de putere. Iar propunerea sa este gândită să se plieze pe toate oportunitățile legate de opțiunile de baterie. Astfel că vine cu atuul de a a încorpora atât soluția bateriei fixe, cât și a celor care se înlocuiesc.

Husqvarna intră în segmentul mobilității electrice E-Pilen-Concept-4

Conceptul E-Pilen dispune de un sistem de baterii modular care permite schimbarea power pack-ului. Astfel că reușește să capteze atenția celor care iau în considerare acest segment al mobilității cu emisii zero. Extinzând atracția și utilitatea motocicletelor electrice.

Husqvarna intră în segmentul mobilității electrice E-Pilen-Concept-3

În plus, se știe, scopul Husqvarna Motorcycles a fost mereu acela de a dezvolta noi produse accesibile pentru cel mai larg spectru posibil de piloți. Gama E-mobility merge pe aceeași linie. Și propune aceeași plăcere oferită de prezența în șa. Ca și dinamica rafinată de-a lungul istoriei mărcii.

Proiectul este într-o faza avansată, astfel că primele detalii oficiale urmează să apară. Împreună cu informații vizând extinerea prezenței dealerilor mărcii în zonele urbane și metropolitane. O mutare strategică în ton cu noua direcție a mobilității.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.