Honda ar putea introduce doua noi motociclete de 650 cc, printre care o noua versiune a modelului Hornet, atat de popular in Europa si America.

Intr-un interviu acordat pentru publicatia franceza Moto Revue, Fabrice Recoque, directorul diviziei de motociclete a Honda Franta a confirmat ca producatorul nipon va lansa doua noi modele la clasa medie, posibil de 650 cc.

Chiar daca Recoque nu a prezentat detalii despre viitoarele motociclete, a lasat sa se inteleaga ca una dintre ele va fi o noua versiune a Hornet-ului.

Intrebat daca Honda a renuntat la idee de a relansa modelul Hornet, Recoque a negat acest lucru si a spus ca in curand vor fi lansate doua motociclete noi, fara a confirma daca se va numi Hornet.

„Strategia noastra va fi stabilita in doua faze”, a afirmat el. „Pe termen mediu vom avea o motocicleta noua, de circa 650 cc, care va fi prezentata in lunile urmatoare, nu va pot da mai multe detalii. Motocicleta va fi urmata de o alta, aceasta urmand a fi orientata spre volum si am inceput deja sa lucram la ea”.

Honda CB600F Hornet a fost introdusa pentru Europa in 1998, iar același model a continuat cu actualizari pana in 2011, pe diferite piete din intreaga lume.

Recoque a dezvaluit ca noile motociclete vor fi diferite, atat din punct de vedere estetic, cat si al pretului, atunci cand a fost intrebat daca una dintre aceste motociclete va rivaliza cu Yamaha MT-07.

„Nu ne-am propus sa atacam modelul MT-07 cu acelasi stil sau cu un pret similar. Vom propune o motocicleta foarte diferita, cu un stil unic si o pozitionare diferite, probabil ceva mai scumpa, usor in afara competitiei”, a adaugat Fabrice Recoque.

Noile motociclete vor fi prezentante, cel mai probabil, la show-ul EICMA programat in luna noiembrie la Milano, posibil ca prototipuri avansate, urmand sa fie lansate ca modele in 2019.

Sursa foto: Auto NDTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.