• CB1000R Black Edition este acum disponibilă și în Mat Jeans Blue Metallic
  • Nou Bordeaux Red Metallic pentru CB1000R
  • Gama CMX500 Rebel prezintă o nouă ediție Titanium Metallic „S” și trei culori noi
  • Noile culori pentru Monkey aduc un omagiu originalului clasic al anilor 1960

Un nou CB1000R Black Edition se alătură liniei familiei Neo Sports Café

Trei dintre cele mai distinctate modele Honda din punct de vedere vizual primesc actualizări pentru iterațiile modelului din anul 2023. Un nou CB1000R Black Edition se alătură liniei familiei Neo Sports Café; CMX500 Rebel, cel mai popular model din Europa în categoria custom din ultimii doi ani, primește o gamă complet nouă de culori contemporane, iar ediția „S” este disponibilă într-o nouă culoare dinamică. Încântătoarea Monkey primește actualizări de culoare care omagiază modelele clasice din anii 1960.

Un nou Mat Jeans Blue Metallic CB1000R „Black Edition” se alătură versiunii existente Black Edition, în fruntea familiei Honda Neo Sports Café. Ambele culori au un nou accent argintiu pe rezervor pentru a se potrivi cu detaliile din aluminiu prelucrate atent selectate de pe spițele roții, plăcile brațului oscilator, capacele motorului și clemele ghidonului. Aspectul final elegant și agresiv este completat cu husa scaunului pentru pasager asortată cu culoarea. CB1000R standard are, de asemenea, un nou aspect pentru 2023, disponibil într-o nouă schemă elegantă de vopsea Bordeaux Red Metallic.

CMX500 Rebel este cel mai bine vândut model din Europa

CMX500 Rebel, compact cu două cilindri paraleli de 500 cmc de la Honda, cu licență A2, este cel mai bine vândut model din Europa în categoria custom de doi ani. Accesibil, ușor de condus, Rebel are o specificație standard atractivă care include ambreiaj de asistență, iluminare cu LED și indicator de poziție a vitezei.

Pentru 2023, CMX500 Rebel primește trei noi opțiuni de vopsea contemporană: Mat Gunpowder Black Metallic, Pearl Smoky Grey și Candy Diesel Red. Versiunea CMX500 Rebel „S”, care dispune de o gamă de accesorii practice și atractive montate din fabrică, inclusiv un capac pentru faruri, capace de furcă și garnituri complet negre, plus scaunul cu cusături diamant, este acum disponibilă într-un nou dinamic Titanium Metallic.

Honda Monkey a continuat să înveselească drumurile din întreaga Europă de la reintroducerea sa de anul trecut. Pentru 2023, Monkey va fi disponibil în noul Pearl Shining Black și actualizat Banana Yellow și Pearl Nebula Red. Toate cele trei au cadru, furci, braț oscilator și suspensie spate asortate la culoare, plus husă pentru scaune din tartan și umpleri elegante ale rezervorului, care fac referire la stilul clasic Monkey de la sfârșitul anilor 1960.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.