Honda Africa Twin 1100 este astepta cu un mare interes. V-am oferit pana acum informatii via Japonia, iar acum avem parte si de primele imagini. Furnizate deocamdata de jurnalistii de la revista motorcycle.com.

Va reamintim, modelul ne ofera o schimbare de strategie a marcii. CRF1000L Africa Twin se vinde bine si este extrem de apreciata pentru prestatiile sale echilibrate. Honda trebuia sa raspunda insa criticilor legate de putere si cuplu. Iar niponii au decis sa vina cu acest model cu cilindree de 1100 cmc. Caruia insa ii vor adauga un adventure mai mic, de 850 cmc.

Detalii interesante

Imaginile ne confirma faptul ca dincolo de motorul mai mare si mai puternic, CRF1100L 2020 ne propune un ansamblu care are legatura cu prima versiune Africa Twin. Vine insa cu un carenaj cu linii mai „ascutite”. Totodata, colegii de la publicatia Motorcycle.com atrag atenntia si asupra proiectoarelor de sub farul principal. Si speculeaza ca acestea s-ar putea aprinde automat pe viraje.

Tot ei ne ofera si cateva date tehnice ale lui Honda Africa Twin 2020. Evident, luati-le ca informatii pe surse si ramane sa vedem daca sunt confirmate si atunci cand vom avea cifrele oficiale. Asadar, vorbim despre un bicilindru de 1084 cmc. Puterea oferita de acesta este de 101 CP, cu 6 mai mult decat actualul model.

Altfel, exista doua versiuni de cutii. Una manuala si una automata cu dublu ambreiaj DCT. In plus, va exista si varianta Adventure, dotata cu un rezervor de mai mari dimensiuni si care va beneficia de suspensii off road. Declinata in trei versiuni: ABS, DCT si D4.

Primele informatii oficiale, pe 23 septembrie

Si-acum sa mergem si materialul video teaser. Care, este adevarat, nu ne arata nimic, dar ne ofera o informatie esentiala. Data de 23 septembrie. Cea in care vom avea imaginile si datele oficiale.

Altfel, Honda Africa Twin 2020 este asteptata la Tokyo Motor Show, pe 24 octombrie. Ulterior, la EICMA, in Milano.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.