Honda a prezentat noua gama de motociclete destinate off-road.

Producatorul japonez si-a actualizat gama de motociclete si, in acelasi timp, a introdus doua noi modele in gama CRF:

– 450L destinat amatorilor de enduro, dar si celor care vor o motocileta pentru uzul zilnic;

– 250RX are caracteristicile unei versiuni cross, dar cu roata din spate de 18 inch.

Construit avand la baza modelul CRF450R, noul CRF450L are un sasiu mai usor si rezistent, pentru a oferi manevrabilitate si eficienta pe orice tip de drum. Motorul livreaza puterea mai lin si este usor de utilizat chiar si la turatii joase.

Se adreseaza atat amatorilor de enduro, dar si celor care doresc s-o foloseasca zilnic, fiind echipata cu echipament stradal complet, cum ar fi un rezervor mare si un sistem de lumini LED.

Honda a prezentat noua gama de motociclete pentru off-road 450-L

De partea cealalta, CRF250X vine ca o ultima piesa din puzzle-ul off-road al celor de la Honda. Are aceleasi trasaturi ca o versiune motocross, dar roata din spate are 18 inch, rezervorul are 8.5 litri si este din plastic, cu o suspensie dedicata.

Honda a prezentat noua gama de motociclete pentru off-road 250rx

Trecem acum la update-uri, unde noul CRF450R e chiar mai puternic, cu 2,5 cai putere si un cuplu mai mare cu 2Nm, datorită unei actualizari a sistemelor de admisie si de evacuare. Suspensia are o configuratie imbunatatita, franele sunt dotate cu un nou etrier frontal, iar ghidonul este reglabil in patru pozitii.

Aceleasi caracteristici si actualizari le-a primit si motocross-ul CRF450X, doar ca roata din spate este de 18 inch, rezervor de plastic de 8,5 litri in loc de titan, set de suspensii dedicate si anvelope enduro.

Honda a prezentat noua gama de motociclete pentru off-road 450rx

CRF250R are un cuplu mai mare la turatii reduse datorita interventiilor substantiale la aspiratie, alimentare si evacuare. Tot la capitolul noutati sunt trecute etrierul franei frontale, Renthal Fatbar ajustabil in 4 pozitii.

Honda a prezentat noua gama de motociclete pentru off-road 250r

Noile modele Honda pentru off-road vor fi disponibile incepand cu toamna acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.