Harley-Davidson a dezvaluit doua concepte electrice, un dirt bike si un scuter electric, la Consumer Electronics Show 2019 din Las Vegas.

Cele doua concepte subliniaza angajamentul lui Harley-Davidson pentru vehiclele electrice in viitor, desi nu este inca sigur ce forma vor lua modelele finale de productie, daca aceste concepte electrice vor ajunge vreodata sa fie produse.

Modelele prezentate in Statele Unite ale Americii sunt asemanatoare cu schitele dezvaluite anul trecut, ambele urmand a fi alimentate electric, chiar daca Harley-Davidson nu a oferit mai multe detalii.

Scuterul electric pare sa fie utilitar, cu running boards si un scaun lung dintr-o singura bucata, cu un spatiu considerabil intre el si acumulator pentru spatiul de depozitare.

Daca acest concept va fi produs in serie, cel mai probabil va fi lansat prima oara in Statele Unite ale Americii, scrie Car and Bike.

Uitandu-ne insa la aspectele celor doua concepte, putem observa ca ar reprezenta o solutie ideala pentru pitele in curs de dezolvatere, precum zona Asia de Sud-Este, unde scuterele sunt la mare cautare.

In timp ce ambele concepte au fost descrise ca motociclete electrice, designul lor, silueta si detaliile nu fac ca aceste doua concepte sa para ceva de genul motocicletelor.

Producatorul moto nu le-a oferit denumiri celor doua concepte.

Harley-Davidson a profitat, de asemenea, de ocazia CES 2019, in curs de desfasurare, pentru a prezenta cruiserul electric al companiei, Harley-Davidson LiveWire.

Harley-Davidson a dezvaluit doua concepte electrice sa-dirt-bikeHarley-Davidson a dezvaluit doua concepte electrice scuter-electric

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.