Ducati a prezentat in India noua versiune a motocicletei Monster 821.

Noul Monster 821 are un aspect mai agil, cu rezervorul si spatele complet redesemnate, o noua evacuare si un far cu un aspect clasic, dar si iconic.

Constructorul italian va comercializa modelul la un pret de aproximativ 12 mii de euro.

Motocicleta, care imprumuta mai multe elemente de design de la versiunea originala M900, vine un motor twin Testastretta capabil sa dezvolte 109 cai putere la 9.250 de rotatii pe minut si un cuplu maxim de 86 Nm la 7,750 de rotatii pe minut, potrivit unui comunicat al producatorului.

Ducati ne face cunostinta cu Monster 821 ducati-sus

„In ultimii 25 de ani, Monster a incantat in mod constant pasionatii de motociclism din intreaga lume. In acest an este cea de-a 25-a aniversare a Monsterului si suntem foarte mandri sa prezentam noul Monster 821 in India, in acest an special”, a declarat directorul Ducati India, Sergi Canovas Garriga.

Monster 821 ofera de asemenea pachetul de siguranta Ducati, care cuprinde sistemul ABS Bosch 9.1MP ABS si controlul tracțiunii, ambele avand niveluri de interventie reglabile.

Potrivit lui Garriga, motocicleta a fost desenata cu scopul de a fi „subtire si sportiva”, care sa scoata in evidenta conceptul original „Sport Naked” si sa ofere o calatorie extrem de placuta.

Ducati ne face cunostinta cu Monster 821 ducati-monsterPe Monster 821 mai regasim frane Brembo, cu discuri dual de 320 mm si etriere radiale monobloc M4-32 pe fata. Un sistem nou de suspensie include un fork de 43 mm in fata si un monoshock cu reglare a arcului pe spate.

Ducati 821 a fost lansat pentru prima oara in 2016, isnsa n-a mai fost comercializat anul trecut in Indian dupa ce au fost introduse normele de emisie BS-IV. Ducati ne face cunostinta cu Monster 821 ducati-monster-barciDucati ne face cunostinta cu Monster 821 ducati-far

Ducati ne face cunostinta cu Monster 821 ducati2

Ducati ne face cunostinta cu Monster 821 ducati-motor

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.