Ducati a anuntat update-uri pentru modelele Diavel 1260 si Panigale V4.

Noul Diavel primeste o transmisie cu lant si beneficiaza de motorul de 1.262 cc Testastrettta, care dezvolta 159 de cai putere la 9500 de rotatii pe minut si un cuplu de 128 Nm la 7500 de rotatii pe minut.

Motorul promite o performanta neteda la turatii reduse si performanta sportiva la turatii ridicate. Ducati a revizuit, de asemenea, cartografia motorului pentru performante mai sportive decat cu XDiavel.

Pachetul de electronice este gestionat de o unitate de masurare inertiala cu șase axe (IMU) de la Bosch, care ajusteaza in mod constant unghiurile de rotire si inclinare si viteza de schimbare a altitudinii. Noul Diavel ofera trei moduri de calatorie – Sport, Touring si Urban. Fiecare mod are o harta proprie a motorului, precum si setari distinctive pentru controlul tractiunii, controlul rotilor si blocarea ABS. Sistemul de control al tractiunii Ducati ofera opt niveluri diferite de interventie, precum si controlul rotilor.

Varianta de varf, modelul 2019 Ducati Diavel 1260 S, beneficiaza de o furca complet reglabila de 48 mm si un amortizor Ohlins. Modelul S foloseste de asemenea etriere Brembo M50 monobloc, in timp ce Diavel 1260 utilizeaza etriere Brembo M4.32. Ambele variante folosesc discuri frontale de 320 mm si un disc spate de 260 mm. Printre alte caracteristici se numara un afișaj TFT color, o aprindere fara comenzi manuale si cruise control. Varianta S adauga conectivitate Bluetooth pe ecranul TFT si iluminare completa cu LED.

Ducati a dezvaluit modele Diavel 1260 si Panigale V4 R diavel1Ducati a dezvaluit modele Diavel 1260 si Panigale V4 R diavel2

Ducati tocmai a anuntat si noul Panigale V4 R inainte de show-ul EICMA 2018 de la Milano, iar V4 R este mai rapida si mai puternica decat Ducati Panigale V4 S.

Panigale V4 R este o versiune usor redusa a actualului Panigale V4, ca sa poata indeplini cerintele de omologare ale World Superbike (WSBK). Bicicletele WSBK trebuie sa aiba sub 1000 cc, iar actualul Panigale V4 are 1.103 cc. Noul Panigale nu doar ca indeplineste cerintele WSBK cu cei 998 cc, dar dezvolta si mai multa putere decat versiunea curenta.

Noul model se mandreste cu 221 de cai putere si un cuplu de 111 Nm, datorita componentelor mai usoare ale motorului si eficientei mai mari a admisiei aerului.

Preturile nu vor fi anuntate acum, dar e de asteptat ca V4 R sa fie putin mai scump decat actualul Ducati Panigale V4.

Ducati a dezvaluit modele Diavel 1260 si Panigale V4 R panigale-1Ducati a dezvaluit modele Diavel 1260 si Panigale V4 R panigale-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.