Compania Luus Muis Creations a fost inspirata de Barbara Custom Motorcucles pentru a proiecta un prototip e-bike care imbina un BMW R80 din anul 1980 cu versiunea proprie a unui motor electric numit unitatea E.

Dezvoltat special pentru acest concept de proiect, designerul Luuc Muis reutilizeaza carterul motorului schimbarii de ardere R, explicand el, „intregul motor cu unul electric, pastrand in acelasi timp estetica BMW a motorului R”.

Motocicleta nu este doar frumoasa, ci ofera si o experienta de neuitat la condus, despre care Muis afirma ca nu este doar o parte a placerii, ci si un factor direct legat de siguranta.

Originalul R80 din anii 1980, denumit oficial R80G/S, a fost primul model BMW GS si este considerat de multi ca fiind prima motocicleta de aventura. In ciuda faptului ca este un ADV, este o motocicleta care este adesea personalizata intr-un cafe racer, datorita designului sau destul de simplu si retro.

Ceea ce vedem aici este un R80 personalizat, cu motorul sau boxer original inlocuit cu o unitate electrica E-Drive de 5 kilowati. Acest concept R80 are un scaun minimalist subtire, un front-end puternic revizuit si cateva butoane si comutatoare pe rezervor impreună cu un port de incarcare.

Luuc Muis are o abordare emotionala fata de motocicletele pe care le proiecteaza. Lucreaza pentru a se asigura ca apelam la toate simțurile noastre, ceea ce inseamna ca aceasta motocicleta electrica nu va fi tacuta. Muis dezvaluie ca vrea sunete care indica faptul ca motocicleta este pornita, ca accelereaza si chiar si atunci cand ceva este spart, ca experienta motociclismului sa nu fie pierduta.

Muis vrea, de asemenea, sa duca tendința de a folosi motocicleta electrice cu o singura viteza si sa mearga cu o transmisie manuala traditionala, cum a facut-o cu Victory Empulse TT.

Ramane de vazut daca acest prototip e-bike va si fi comercializat vreodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.