Aventura pe doua roti? Va oferim cateva modele care, cu siguranta, va vor atrage atentia.

BMW F 850 GS ADVENTURE

Aventura pe doua roti: ochii pe ele in 2019 P90327714_lowRes_the-new-bmw-f-850-gs

Fara indoiala, va amintiti ca la inceputul lui 2018 BMW a lansat noul F 850 GS. Ei bine, acum ne propune si versiunea Adventure. Una care, evident, propune un plus de confort si calitati in off-road. Aceasta varianta are un rezervor mai mare, parbriz ajustabil, protectie pentru motor. In plus, vine cu doua moduri standard de rulare, Road si Rain, ABS, control automatic al stabilitatii. Nu lipsesc nici controlul dinamic al tractiunii si suspensiile ajustabile electronic.

BMW propune si o noua generatie a modelului R 1200 GS. Un nou nume, 1250, si, implicit, un nou propulsor, de 1.254 cmc, care ofera 136 CP (+9 fata de fosta generatie), sunt principalele noutati. Dar asupra acestui model vom reveni.

DUCATI MULTISTRADA 1260 ENDURO

Aventura pe doua roti: ochii pe ele in 2019 Ducati-Multistrada-1260-EnduroDucati ii permite noului Multistrada, aparut la inceputul lui 2018, sa progreseze prin intermediul noului Enduro. Pe scurt, acest model, despre care v-am povestit la momentul lansarii oficiale, beneficiaza de un motor mai mare, greutate redusa si o gama larga de produse electronice noi.

HONDA CB500X

Aventura pe doua roti: ochii pe ele in 2019 2019-Honda-CB500X2-1024x683Un model care nu este unul tipic de aventura asa cum este Africa Twin. Atunci cand il achizitionezi pare mai degraba pregatit pentru strada. Insa, nu spunem o noutate, oriunde in lume, inca de lansarea sa, acum 7 ani, clientii l-au folosit drept punct de plecare pentru versiuni demne de off-road. Evident, cu ajutorul elementelor aftermarket.

Ei bine, Honda a decis sa puna si ea umarul la acest demers cu modelul pentru 2019. Acesta devine mult mai „adventure” dupa ce a primit o roata de 19 pe fata, suspensii cu o cursa mai lunga, un ghidon tipic acestui gen și un motor care livrează mai mult cuplu la turatii joase.

KTM 790 ADVENTURE si 790 ADVENTURE R

Aventura pe doua roti: ochii pe ele in 2019 KTMDupa lansarea prototipului Adventure R in 2017, KTM iata ca vine si cu versiuni de serie. Este vorba despre 790 Adventure si 790 Adventure R. Modele menite sa umple golul dintre 690 Enduro și 1090 Adventure. Si care, evident, se bucura de expertiza pilotilor Red Bull KTM Rally Factory Racing Team. Ambele beneficiaza de propulsorul LC8c care echipeaza si Duke, care ofera 95 CP, dar in acest caz ofera mai mult cuplu la turatii joase. Potrivit KTM, si consumul este redus, rezervorul de 20 l asigurand o autonomie de 450 km.

MOTO GUZZI V85 TT

Aventura pe doua roti: ochii pe ele in 2019 Moto-GuzziUn model mult asteptat inca de la lansarea conceptului, la editia 2017 a EICMA. Si aceasta pentru ca o multime de clienti doreau ca un model italian adventure sa umple golul lasat de Stelvio. Au urmat o multime de schite si patente care au alimentat interesul fanilor. Iar in octombrie, si versiunea de serie V85 TT. Un model care beneficiaza de o unitate de 850 cmc care ofera 80 CP. Si, trebuie spus, ii este destinata exclusiv.

Constructiv si stilistic este inspirat de motocicletele enduro din anii 80, cu evidente tuse Moto Guzzi. Caracteristicile sale sunt spiritul practic in cazul calatoriilor pe asfalt, dar si capacitatile in off-road. Moto Guzzi V85 are accelerație ride-by-wire, moduri care schimba „mapping”-ul motorului, dar si parametrii congtrolului tractiunii si al ABS-ului. Ofera, de altfel, trei stiluri: Street, Rain, Off-Road.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.