Aston Martin este bine-cunoscuta pentru automobile de lux. Acum, se pare, isi propune sa faca performanta si pe doua roti. Iar primul proiect este gata, urmand sa fie dezvaluit saptamana viitoare, la EICMA.

Pentru a avaea garantia ca produsul sau o sa fie unul exclusivist, marca britanica si-a ales un colaborator de nadejde. Este vorba despre Brough Superior, o companie al carui prim produs aparea cu fix un secol in urma, in 1919.

Serie limitata la cateva exemplare

Modelul Brough Superior despre care vorbim se remarca prin aspectul deosebit, performante de top, dar si un pret astronomic. De altfel, despre motocicletele companiei se vorbea ca fiind un Rolls Royce pe doua roti. Dovada ca, spre exemplu, un SS100 din 1925, cu seria #001, s-a vandut la o licitatie cu 950.000 de dolari!

Aston Martin va merge si pe doua roti! Brough-Superior-SS100_1-1024x577Brough Superior si-a incetat productia in 1970. In urma cu sase ani insa, Thierry Henriette a decis sa o reinvie si a relansat modelul SS100.

Aston Martin va merge si pe doua roti! Brough-Superior-SS100_2-1024x683

Ei bine, iata, acum, poate si pentru a promova cu stil centenarul, isi uneste fortele cu Aston Martin pentru acest produs exclusivist. Marek Reichman, director executiv la Aston Martin, a declarat: „Este un proiect fascinant. Pentru mine, pentru echipa, dar si pentru marca noastra. Oportunitatea de a colabora cu Brough Superior ne-a oferit o sansa unica. Am putut sa probam cum frumusetea si tehnologia pot reprezenta ingredientele unui proiect menit sa creeze emotie. Suntem entuziasmati de rezultat si abia asteptam verdictul publicului”.

Nu ne ramane asadar decat sa asteptam data de 5 noiembrie. Atunci isi deschide portile evenimentul de la Milano si atunci vom vedea cum arata acest model. Dupa cum, tot atunci urmeaza sa aflam si detaliile tehnice, numarul de exemplare in care urmeaza sa fie realizat produsul. Plus, extrem de important pentru un model de acest gen, pretul.

Nu ne indoim ca indiferent de marimea acestuia, clienti se vor gasi. Probabil si Jay Leno se va numara intre acestia. El detine deja in impresionanta sa colectie un Brough Superior. Si, desigur, nu va ezita sa o completeze cu un exemplar al primului model Aston Martin pe doua roti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.