Skoda ofera prime indicii cu privire la designul noului SUV Kamiq. Producatorul auto ceh a dezvaluit doua schite de design, iar SUV-ul urban isi propune sa duca mai departe limbajul de design.

Noul model adauga cateva aspecte noi extrem de interesante, inclusiv farurile divizate, cu luminile de zi in partea superioara. Acest detaliu de design fiind o noutate la Skoda.

In partea din fata, Skoda Kamiq este caracterizat de grila lata a radiatorului, cu lamele duble, o caracteristica specifica tuturor modelelor SUV ale marcii Skoda. Totodata, grila continua liniile sculpturale distinctive ale capotei motorului.

Linia tornado marcanta alungeste vizual automobilul si este in armonie cu linia dinamica a plafonului. Spoilerul argintiu robust din fata subliniaza designul off-road al modelului. In fata atrage in mod deosebit atentia noul design al farurilor LED, compuse din cate doua unitati optice, cu luminile de zi pozitionate in partea superioara, ceea ce este o noutate pentru marca Skoda.

De asemenea, Kamiq este prima Skoda cu lumini de semnalizare dinamice in fata si in spate. Lentilele farurilor au efecte similare cristalului.

„Pentru noul nostru SUV urban, Kamiq, am implementat o configuratie complet noua pentru faruri. Farurile compuse din doua unitati, cu luminile de zi in partea superioara, sunt un element de design inedit la Skoda. Aceste faruri confera noului Kamiq o alura unica si reprezinta o noua interpretare a limbajului de design al SUV-urilor noastre, cu care am repurtat deja succese notabile.” – Oliver Stefani, directorul departamentului de Design al marcii Skoda.

Noi imagini cu Skoda Kamiq skoda-kamiq-spate

Kamiq va fi prezentat oficial la Geneva

Capota inalta si musculoasa a motorului este o componenta importanta a designului profilului. Garda la sol deosebit de inalta, rotile mari si difuzorul subliniaza alura marcata de forta a noii Skoda Kamiq.

Proportiile echilibrate, suprafetele clar definite si designul modern, dar totusi atemporal, accentueaza tinuta dinamica si sportiva a modelului.

Partea din spate marcanta, cu linii clar definite, include o reinterpretare a designului clasic pentru marca Skoda, al formei literei C, folosite pentru locurile optice din spate ale tuturor modelelor Skoda. Totodata, si aici se remarca, la fel ca si la faruri, forme cristaline, amintind de sticla de cristal de Boemia.

Premiera mondiala a noului model Skoda Kamiq va avea loc la Salonul Auto de la Geneva (5-17 martie 2019).

Vezi si: Skoda a prezentat primul teaser cu SUV-ul Kamiq

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.