Hyundai a anuntat ca va avea in curand o tehnologie de recunoastere a amprentelor care le va permite soferilor sa-si deblocheze masinile si, de asemenea, sa le porneasca.

Prima masina care va beneficia de aceasta scannerul pentru amprente va fi Hyundai Santa Fe, scrie Car and Bike.

Avand in vedere ca tehnologia de scanare digitala poate fi gasita si pe telefoanele ieftine, nu ar fi surprinzator daca noua generatie Hyundai i20 sau o masina si mai mica si mai accesibila va dispune de aceasta tehnologie.

Hyundai va avea un scaner de amprente pe manerul exterior al usii soferului, precum si pe butonul de pornire a masinii, pentru a confirma prezenta soferului si, prin urmare, a porni motorul.

Scanerul de amprente va transmite informatiile catre controlerul de amprenta instalat in masina, pentru a debloca sau porni masina.

Acest scaner va putea fi, de asemenea, utilizat pentru personalizarea setarilor masinii in functie de fiecare utilizator. Setari precum pozitia scaunului si a colanului, climatizarea, sistemului infotainment. Chiar si iluminatul ambiental selectat de fiecare utilizator va fi automat programat imediat ce un anumit utilizator va debloca masina utilizand amprenta sa.

Cum am mentionat ceva mai sus, prima masina care va dispune de aceasta tehnologie va fi noua generatie SUV-ului Hyundai Santa Fe, care isi va face aparitia pe strazi in 2019.

Hyundai revolutioneaza modul in care pornesti masina hyundai-maner

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.