Trofeul TOTAL, etapa a treia a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, se va derula in acest final de saptamana. Si isi propune sa demonstreze ca intrecerea este mai apropiata ca niciodata de fanii automobilismului sportiv. Atat la locul de desfasurare al fiecarei etape cat si in mediul online.

Trofeul TOTAL Brasov, ce se va desfășura pe drumul ce duce spre statiunea Poiana Brasov, continua actiunile FRAS si ale organizatorilor din primele runde. Astfel ca propune atat transmisii LIVE ale evenimentului, dar si facilitarea accesului spectatorilor. Si de aceasta data acestia vor avea la dispozitie FAN BUS-uri.

Trofeul TOTAL continua programul de transmisii video

Pentru fanii avizi de motorsport, dar și pentru a atrage un public nou, Federația Română de Automobilism Sportiv, prin Comisia de Viteza in Coasta, a demarat in 2019 un program special. Acesta presupune transmisii video in direct ale etapelor pe Facebook.

Trofeul TOTAL, detalii pentru fani IMG-20190605-WA0004

Studioul FRAS va fi amplasat in Livada Postei. De-acolo mai multi invitati vor vorbi despre etapa brasoveana si despre campionatul național. In plus, mai multe camere video vor fi amplasate in puncte cheie ale traseului. Transmisiile video din acest an vin ca o completare a rezultatelor LIVE oferite deja de FRAS. Rezultatele LIVE pot fi accesate online, pe website-ul fras.ro. In plus, ele vor fi afisate si in parcul de service. Un ecran special este montat pe ecranul de la cortul verde al partenerului traditional al organizatorului, TURBOCAR SERV.

Doua microbuze pentru fani

Trofeul TOTAL, detalii pentru fani fan-bus-1024x768

Pentru spectatorii care vor asista la acest eveniment, organizatorul impreuna cu partenerul principal, TOTAL Romania, pune la dispozitie doua microbuze. Acestea se vor deplasa de-a lungul traseului in cele doua zile (8-9 iunie 2019). Punctul de plecare al FAN BUS-urilor va fi Livada Postei, zona in care are este amplasat parcul de service. Statiile sunt prevazute in zonele destinate spectatorilor. Microbuzele nu vor functiona in pauzele mari, in care va fi deschis traficul rutier.

Programul Trofeului TOTAL Brașov

Sambata, 8 iunie 2019
Incepand cu 09:00 – Recunoașteri
Incepand cu 16:00 – Calificari

Duminica, 9 iunie 2019
Incepand cu 09:00 – Recunoașteri
Incepand cu 14:30 – Concurs

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe sectorul DN1E-Calea Poienii intre Biblioteca Judeteana Brasov si Hotel Drachenhaus Poiana Brasov, dupa cum urmeaza:

Sambata, 8 iunie 2019, in intervalul orar 08:30 – 14:30 si 15:30 – 20:30
Duminica, 9 iunie 2019, in intervalul orar 08:30 – 13:00 si 14:00 – 20:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.