Trofeul TOTAL, etapa a treia a Campionatului National de Viteza in Coasta, se va desfasura in weekendul 8-9 iunie. Pe lista de inscrieri a competitiei organizate sub egida FRAS figureaza 89 de piloti.

Dupa un periplu pe celebra Vale a Cetatii din Rasnov si, premiera, la Cheile Gradistei, urmeaza drumul Poienii. Un traseu considerat de majoritatea practicantilor acestui sport drept regina coastelor. Nu este de mirare ca a fost martor de-a lungul anilor la numeroase evolutii spectaculoase. Si nu doar din partea a tot ce are mai bun automobilismul sportiv national, ci si cel international. Aici au devenit campioni ori s-au batut pentru miimi de secunda pentru titlul mult ravnit piloti de legenda. Si amintim un Genu Cristea, Eugen Ionescu Cristea, Ludovic Balint, Puiu Rusu, Titi Aur, Dan Girtofan, Andrei Dumitrescu, Paul Andronic, Lucien Hora, Lucian Radut, etc.

Trofeul TOTAL, afluenta de campioni

Si pentru editia din acest an a Trofeului TOTAL, lista de inscrieri contine multe nume mari. Amintim campionii Bogdan Cuzma, Silviu Dumitrescu, Mihai Leu, Lucian Radut, Lucien Hora. Or, cele ale fruntasilor clasamentului la zi al sezonului Costi Stratnic, Emil Nestor. Va lipsi campionul national en-titre Andrei Dumitrescu. In schimb il vom revedea in actiune pe Dimitrios Vergitsis, un pilot cu experienta in etapele din campionatul intern.

”Suntem convinsi ca vorba romaneasca – a treia oara va fi si mai frumos – se va materializa intr-o competitie si mai spectaculoasa decat celelalte doua organizate anterior de noi in acest sezon. In favoarea celor spuse mai sus, vor fi si cei peste 100 de piloti pe care ii asteptam cu drag sa umple zonele de service, publicul numeors ca intotdeanua la Brasov si nu in ultimul rand partenerii nostri numerosi si puternici” a declarat Managerul Trofeului TOTAL, Cristian Andrei. Acesta a tinut sa adauge: ”Un lucru extrem de important! La Rasnov a fost vreme frumoasa, la Cheile Gradistei la fel… Va asigur ca si la Brasov se va repeta istoria, astfel incat nu aveti de ales decat sa veniti sa constatati acest lucru”.

Trofeul TOTAL – Brasov este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic Brasov sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Competitia este sustinuta de TOTAL Romania in calitate de partener principal.

Lista de inscrieri: inscrieri_TTB_2019

Sursa foto: Balazs Attila/Rally Photo Hunters

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.