Sighisoara Off Road Trophy 2019

Sighisoara Off Road Trophy 2019 ia startul astazi, competitia urmand sa se incheie duminica. Inscrierile sunt programate in aceasta dupa-amiaza, iar prima zi de concurs este maine.

Cupa se desfasoara pentru clasele standard si open+extreme. Ordinea de start pentru ziua de sambata se stabileste prin tragere la sorti. Aceasta va avea loc incepand cu ora 22 pentru fiecare clasa in parte. Echipajele care nu sunt prezente la tragerea la sorti vor lua startul in ordinea inscrierii dupa echipajele care au participat la tragerea la sorti

Ordinea de start pentru trial este data de rezultatele dupa ziua de trophy. Pentru echipajele participante doar la trial este data de ordinea inscrierii in concurs dar dupa echipajele de la Trophy.

Dotari pentru Sighisoara Off Road Trophy 2019

Dotarile pentru competitie la categoria standard sunt masina inmatriculata, permis de conducere pilot, casti si centuri pilot-copilot. Postul de conducere trebuie sa fie acoperit cu tabla sau hardtop. Obligatoriu este si un teratrip sau orice dispozitiv de masurat distanta. Se recomanda troliu, se accepta orice profil si dimensiuni la cauciucuri.

La categoria Open-obligatoriu roll-cage, troliu, centuri 4 puncte, casti. In plus, teratrip sau orice dispozitiv de masurat distantele. Se accepta orice profil si dimensiuni la cauciucuri.

OBLIGATORIU: Tableta sau telefon cu aplicatii ptr coordonate GPS, instalate(MotionX, Oruxmaps)

Navigarea se face pe road book. Vor exista CP-uri comune standard-open care vor fi vopsite in ambele culori, jumatate galben, jumatate rosu. Acestea trebuiesc hasurate de toate echipajele. In plus, exista CP-uri galbene (STANDARD) si rosii (OPEN). Acestea vor fi hasurate doar de echipajele din clasa corespunzatoare.

Restrictile de viteza din road book trebuie respectate, in caz contrar echipajul va fi descalificat. In caz de defectiuni tehnice sau erori de navigare deplasarea se va face pe urmele existente sau cat mai pe marginea pasunilor sau culturilor fara a face urme noi.
Daunele provocate de concurenti in timpul evenimentului vor fi suportate integral de acestia.

Programul competitiei
VINERI 03 mai 2019:

16.00 – 22.00 : Inscrieri, Inspectii tehnice
22.00 : Tragere la sorti start ziua 1

SAMBATA 04 mai 2019:
7.30 – 8.30 : Mic dejun la Restaurant Europa-Kokeltal
9.00-9.30 : Briefing
10.00: START ziua I
19.00 Ora estimata inchidere traseu cina restaurant Europa

DUMINICA 05 mai 2019
7.30 – 8.30 : Mic dejun la Restaurant Europa-Kokeltal
8.30 afisare rezultate
8,45-9.00 briefing
9.15-9.45 deplasare locatie trial
10.00 -15.00 TRIAL
15.00-10.00 : Festivitate premiere

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.