Editia din acest an a Trofeului Sinaia, a cincea etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, pastreaza trendul ascendent oferit de acest sezon, si va avea la start un numar record de participanti.

Un total de 84 de piloti s-au inscris la editia a 10-a a Trofeului Sinaia, singura etapa cu traseu integral urban din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Lungimea traseului va fi de 3,015 kilometri, cu o panta maxima de 8% si o diferenta de nivel de 163,3 metri.

Primii doi clasati din clasamentul Open, Andrei Dumitrescu (68 de puncte) si Lucian Radut (66 de puncte), isi vor continua lupta pentru suprematie si pe strazile din Sinaia, unde cu siguranta un cuvant de spus va avea si Costi Stratnic (43 de puncte), al treilea in top, si totodata invingatorul en-titre a traditionalei curse din orasul regelui.

Numar record de participanti la Trofeul Sinaia fras-sinaia-840x561

Campionul national en-titre Paul Andronic, totodata si invingator in cursa din 2016, va fi si el prezent la start la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo 5 in incercarea de a recupera handicapul fata de primii doi clasati.

Cei trei piloti cu Ferrari din campionat, Mihai Leu, Armando Battochi si Florin Voicu, sunt si ei prezenti pe lista, de unde nu lipsesc nici Marian Nica si Eduard Cozma, ambii cu Audi R8 GT. De asemenea, Marian Andrei va pilota spectaculosul SpeedCar GT1000 pe traseul de concurs de la Sinaia.

Dupa ce a fost prezent la prima runda de la Rasnov, Titi Aur, revenit anul acesta in competitii, va concura la Sinaia pe masina sa de concurs din CNRD, Skoda Fabia R5. inscrierile se vor incheia in aceasta seara, astfel ca e posibil sa apara noi surprize pe lista finala de start.

Numar record de participanti la Trofeul Sinaia andrei-dumitrescu-840x561

Prima mansa de recunoasteri de la Trofeul Sinaia este programata pentru sambata dimineata, la 8:30. intre 13:00 si 14:00, drumul va fi redeschis temporar circulatiei, iar intre 14:15 si 18:30 sunt programate mansele de antrenamente cronometrate, anunta Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS).

Duminica dimineata, intre 8:30 si 11:30 vor avea loc manse de recunoasteri, iar prima mansa de concurs este programata sa aiba loc la 13:15. Cea de-a doua va avea loc imediat dupa incheierea primei manse. Festivitatea de premiere se va desfasura duminica, de la ora 18:15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.