ORCA Trophy

ORCA Trophy 2019 se va desfasura in acest weekend in zona Labasint, Sistarovat, din judetul Arad. O zona cunoscuta iubitorilor de motorsport pentru ca gazduieste si speciale ale Raliului Aradului. Intrecere care se va desfasura la finele acestei luni si conteaza ca a doua etapa din CNRD.

Zona de cazare si campare a evenimentului se afla la Agro Village, in centrul satului Labașint. Competitia propune doua zile de concurs. Una este dedicata intrecerilor de pe traseu, iar cea secunda este rezervata unui trial.

Trei clase la ORCA Trophy 2019

Concursul este deschis pentru trei clase de concurenti. OPEN-EXTREME este dedicata echipajelor profesioniste, care au masini cu modificari care permit parcurgerea traseului de nivel extrem. Sunt permise orice fel de modificari ale masinii, dar trebuie sa existe si componentele obligatorii, precum troliu fata si spate etc.

La STANDARD se poate participa cu orice masina 4×4, insa cu un minim de cerinte, cum sunt troliu fata, anvelope MT. Atat traseul cat si prepararea masinii sunt de nivel mediu. In fine, la clasa HOBBY pot participa toti cei dornici de aventura care au in posesie o masina 4×4 de strada cu cauciucuri AT. Acestia au posibilitatea de a descoperi tainele off-road-ului pe un traseu pitoresc, de dificultate redusa.

ORCA Trophy 2019, pentru profesionisti si amatori 59106264_2437569156274974_5852641188527472640_o-768x1024Detalii despre competitie

Competitia va incepe sambata, 11 mai, cu proba Trophy. Este, asa cum aminteam, proba de traseu, care va avea aproximativ 70 de kilometri. Intrecerea se desfasoara pe teritoriul judetului Arad, in zona comunelor Sistarovat , Labasint, Patars, Varnita si Ususau.

In ziua de duminica, 12 mai, incepand cu ora 10, pasionatii de masini 4×4 pot participa ca spectatori la proba superspeciala (trial) care se va desfasura in vecinatatea pensiunii AgroVillage din satul Labasint , pe circuit inchis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.