Motorsport Start, programul dezvoltat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv, si-a derulat in weekend primul eveniment. Unul desfasurat in complexul comercial Vulcan Value Centre.

Fanii motorsportului, dar si cei care viseaza sa concureze, au avut ocazia sa stea de vorba cu reprezentanti ai probelor sportive din cadrul FRAS. Sportivi din raliu, rally raid, karting, drag si viteza in coasta au fost prezenti alaturi de masinile lor de concurs la fata locului. Si au povestit despre fenomenul automobilismului sportiv.

Best Ride, alaturi de Claudiu Barbu, la Motorsport Start

Sambata, incepand cu ora 15:00, au fost expuse masinile de competitie. Iar a doua zi, duminica, intre orele 9:00 si 18:00, pilotii s-au intalnit cu fanii prezenti la Vulcan Value Centre. Si clubul nostru, Best Ride, a fost prezent, alaturi de bunul nostru prieten, Claudiu Barbu. Am continuat astfel parteneriatul din competitiile interne si internationale.

Intre sportivii prezenti la eveniment s-au mai numarat Adi Iliescu, Sorin Ene, Mihai Pascu, Silviu Ghita, Mihai Alexandrescu, Emil Dobre, Alex Talianu, Iulia Berea, Teo Morarus, Andrei Constantin, Edi Epuras, Dinu Stroescu, Marian Fota. Acestia au povestit despre competitiile in care sunt implicati. In plus, au oferit sfaturi tuturor celor care vor sa inceapa o cariera in motorsport.

Evident, un important punct de atractie l-au reprezentat karturile si masinile de concurs. De la Dacia Sandero, modelul de top al celei mai importante competitii monomarca din raliuri, la spectaculosii bolizi de drift sau rally-raid.

Proiect special FRAS

Initiatorul acestui proiect este Alex Berea. Acesta ocupa si functia de presedinte al Comisiei pentru Tineri din cadrul FRAS, urmand sa se ocupe de coordonarea si supravegherea juniorilor din toate disciplinele FRAS.

Alex Berea, de profesie inginer, are peste 20 ani de experienta in automobilismul sportiv romanesc. De-a lungul timpului a participat la raliuri, viteza in coasta, autoslalom sau time-attack si a condus echipe participante in ultimii ani in Campionatul National de Karting.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.