Mani Gyenes s-a impus la Malle Moto în etapa a 9-a din Dakar 2021. Categorie la care am consemnat abandonul liderului, Maurizio Gerini. Mani a urcat pe doi, la 43:33 de lider, Arunas Gelazninkas.

A fost o zi dificilă pentru competitori în bucla Neom-Neom. Care a propus 465 km de probă specială. Dovadă că s-au consemnat o mulțime de abandonuri de marcă. Mani a mers însă ceas. Și l-a învins cu 8:52 pe al doilea clasat în ierarhia zilei, francezul Benjamin Melot. Lituanianul Arunas Gelazninkas a sosit al treilea, la 19:36 de pilotul român. Și cum Gerini a abandonat, duelul pentru victorie se va da între Mani și Arunas. Diferența dintre cei doi este acum de 43:33. În timp ce Melot completează podiumul.

”Cred că astăzi am avut circa 400 de km de parcurs doar în zone cu pietre. Am început speciala pe malul mării, dar apoi am mers doar pe un traseu cu pietre”, a declarat Mani. Care a izbutit să treacă cu bine peste această rundă.

La Maraton, Mani rămâne pe locul 2, după Tosha Scareina. Iar la general este pe locul 26. O poziție remarcabilă în condițiile în care, se știe, Gyenes a revenit după o accidentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.