Concurentii Rally Raid PROMO beneficiaza de actualizarea Regulamentului Cadru al Campionatului National de Rally Raid pe 2019.

Concurentii de la clasa PROMO trebuie sa fie afiliati la unul din Cluburile de motorsport afiliate FRAS. In plus, trebuie sa detina o licenta de sportiv. Se achita o suma de 10 euro pentru pilot/copilot. De licentiere se ocupa clubul la care sportivul este inscris, in platforma online a FRAS.

Tot clubul poate indruma sportivul pentru obtinerea avizului medical. Concurentul trebuie sa beneficieze si de asigurare sportiva. Aceasta trebuie sa fie achitata catre FRAS sau asigurator si se poate face, de catre club, prin intermediul aceleiasi platforme.

Clasa PROMO devine oficiala

Toate aceste demersuri au fost facute pentru a oficializa participarea concurentilor de la categoria PROMO la cursele de Rally Raid. In plus, ei vor beneficia de asigurare la fel ca si participatii de la PROFI.

Concurentii trebuie sa realizeze din timp procedurile de licentiere. Altfel exista riscul ca acestea sa nu fie finalizate in timp util, iar concurentii sa fie in imposibilitate de a participa la intreceri.

Regulamentul Cadru al Campionatului National de Rally Raid: REGULAMENT_CADRU_2019_RALLYRAID

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.