FRM pregateste startul stagiunii 2020. Si a anuntat ca s-a reluat activitatea secretariatului din Bd.Basarabia nr 68, Bucuresti.

Activitate reluata

Oficialii Federatiei Romane de Motociclism precizeaza ca activitatea Secretariatului s-a reluat, insa recomanda ca in cazurile care nu necesita prezenta fizica sa se apeleze la telefon. Pe site-ul forului de specialitate, cei intersati pot gasi datele de contact esentiale.

In cazul in care este necesara prezenta la secretariat, vizita este posibila in anumite conditii. Astfel, trebuie sa aveti o temperatura corporala mai mica de 37,3°C si sa purtati masca de protectie.

Mai multe detalii in Regulamentul FRM in aceasta speta: Regulament-FR-Motociclism-Diminuarea-Riscului-de-Infectie-Covid-19.

Prima competitie, la finele saptamanii viitoare

FRM pregateste startul sezonului competitional. Cupa de Hard Enduro Transylvania Arena, care trebuia sa se desfasoare in acest final de saptamana a fost amanata. Ea urmeaza sa se desfasoare in perioada 15-16 august.

In aceste conditii, prima intrecere va avea loc intre 19 și 21 iunie 2020 la Ampoita, in judetul Alba. Este vorba despre Hard Enduro Alba Iulia, prima etapa din Campionatul National de Hard Enduro al Romaniei. Organizator este clubul Extrem Motors Orastie. La inceputul saptamanii viitoare urmeaza sa fie anuntate programul intrecerii si sa fie publicat Regulamentul Particular al concursului.

Calendarul provizoriu al sezonului 2020 il gasiti aici: Calendar 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.